Print this page

Na cestu SNP sa pod značkou Orange vybrala aj Evelyn a Števo, no trochu netradične (VIDEO) Foto: Orange

Operátor Orange pokračuje v koncepte Nájdi sa s novými tvárami – komičkou Evou „Evelyn“ Kramerovou a moderátorom Števom Martinovičom a kampaňou s názvom „Roadtrip v najlepšej sieti“.

Prostredníctvom novej online PR kampane operátor komunikuje výsledky nezávislej štúdie spoločnosti Systematics PAB, poda ktorej najkvalitnejšiu mobilnú sieť na Slovensku má Orange.

Kampaň pozostáva z viacerých videí, v ktorých dvojica cestuje po Slovensku.

„Vzhľadom na výborné prijatie nového komunikačného konceptu Nájdi sa prinášame integrovanú PR kampaň, ktorá nadväzuje na hľadanie sa na náročnej ceste naprieč Slovenskom. V roadtripovej sérii akcentujeme atribúty najlepšej mobilnej siete, ktorá získala viacero prvenstiev aj v medzinárodnom porovnaní. Prostredníctvom Evelyn a Števa Martinoviča ju podrobujeme rôznym testom, ktoré humornou a štylizovanou formou ozrejmujú prínos kvalitnej siete pre zákazníka,“ vysvetľuje Tomáš Palovský, Head of Corporate Affairs spoločnosti Orange Slovensko.

Súčasťou kampane je napríklad aj drifting s motoristickým novinárom či lekcia live streamingu pre seniorský folklórny súbor.

„V online priestore a PR sme chceli Najlepšiu sieť priblížiť ľuďom cez obsah, ktorý sami radi vyhľadávajú. Aj preto padla naša voľba na Evelyn a Števa, ktorí sú populárni na viacerých online platformách a vedia dať aj brandovému obsahu natívnu a odľahčenú podobu. Roadtripový charakter kampane s dvoma výraznými slovenskými influencermi nám veľmi dobre zapadol do hlavného komunikačného konceptu „Nájdi sa“. Evelyn a Števo prinášajú nielen svojský humor, ale predovšetkým PR potenciál, vďaka ktorému vieme efektívnejšie využívať jednotlivé komunikačné kanály,“ dodáva Andrej Gargulák, Managing Director agentúry pragmatig.

Kampaň prebieha v rôznych online media typoch od 19.8. do polovice septembra.

Vizitka kampane

Názov kampane: Roadtrip v najlepšej sieti
Klient: Orange Slovensko / Tomáš Palovský, Alexandra Piskunová, Nina Horváthová
Agentúra pragmatig
Strategy director: Andrej Gargulák
Creative director: Šimon Škoviera
Account director: Martin Vidan
Použité médiá: Facebook, Instagram, Youtube, online média
Termín nasadenia: 19.8.2021
Cieľová skupina Mass market
Produkcia: Playground13
Réžia: Juraj Zmatek