Print this page

Telekom promuje s nepodareným tancom mladého otecka benefit Záložného internetu (VIDEO) Reprofoto youtube Slovak Telekom

S neľahko imrovizujúcim mladým otcom spievajúcim a tancujúcim na hit Spievankova promuje Slovak Telekom v novej kampani bezplatný benefit Záložný internet v mobile, ktorý si zákazníci v prípade nečakaného výpadku pevného internetu môžu aktivovať v Telekom aplikácii.

Benefit sa Telekom rozhodol odkomunikovať televíznym spotom s jednoduchou zápletkou. V ňom vidíte mladého muža, ktorý nechtiac obleje vodou router. Vzápätí sa dcére snaží odčiniť svoju „šikovnosť“ a vypadnutý internet – roztancuje sa a pritom spieva. Jeho trápenie ukončí manželka – Záložným internetom.

 

„Napriek snahe zlepšovať zákaznícku skúsenosť s pevným internetom sa vždy môže stať niečo neočakávané, napríklad búrka poškodí kábel či router, čo zákazníkom spôsobí dočasný výpadok pevného internetu. Keďže nám záleží na našich zákazníkoch a nechceme, aby ostali bez pripojenia, priniesli sme pred niekoľkými rokmi bezplatné náhradné riešenie – Záložný internet v mobile. Novinkou je, že si ho môžu jednoducho aktivovať v Telekom aplikácii,“ hovorí Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie Slovak Telekom.

Ústredným motívom spotu je pieseň Myšky a krtko od Spievankova. „Deti veľakrát piesne Spievankova počúvajú tak často, že sa – tak trochu nechtiac – aj samotní rodičia naučia ich texty naspamäť. A práve na tomto insighte sme postavili príbeh o otcovi, ktorý sa nešikovne snaží odčiniť svoju chybu a zachrániť tak situáciu,“ približuje Ivana Polohová, senior copywriterka MUW Saatchi & Saatchi.

Reklamu režíroval Tomáš Řehořek. Spot bude okrem televízneho vysielania nasadený aj na YouTube a v podobe rôznych recutov aj na Facebooku či Instagrame, pričom na všetkých kanáloch ho bude dopĺňať aj 10-sekundová produktová reklama o tom, že Telekom výrazne zrýchlil nový optický Magio Internet, na ktorý môžu prejsť aj existujúci zákazníci. 

Vizitka kampane:
Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Ivana Daučíková, Klaudia Linkeschová
Creative director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Roman Hríbik
Art director: Veronika Holaňová
Unit director: Tatiana Hrutková
Account manager: Nikola Weng
Strategy planner: Kamil Charvát
Réžia: Tomáš Řehořek
Produkcia: Armada Films
Zvuk: K2zvuk
Hudba: Spievankovo – Myšky a krtko
Medialka: Wavamaker Slovakia