Print this page

Hrajte s BILLA o nové Audi Q5, stačia vám na to 3 kliky Reprofoto Billa

Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov novoročnú spotrebiteľskú súťaž o päť prémiových áut Audi Q5 s automatickou prevodovkou. Stačí, ak súčasní i noví členovia BILLA Bonus zakliknú tri súhlasy so spracúvaním osobných údajov na www.3kliky.sk, a budú automaticky zaradení do žrebovania. Noví majitelia automobilov budú vyhlásení každé 2 týždne počas trvania súťaže od 5. januára do 15. marca.

 Existujúci aj noví členovia BILLA Bonus sa môžu hneď úvodom roka tešiť na špeciálne ceny. Sieť supermarketov sa rozhodla odmeniť svojich zákazníkov prémiovými vozidlami značky Audi, model Q5 - 40 TDI quattro STR so sedemstupňovou automatickou prevodovkou v hodnote takmer 50 tisíc eur. Na zapojenie sa do súťaže stačí majiteľom BILLA Bonus karty zakliknúť tri súhlasy so spracúvaním osobných údajov na stránke www.3kliky.sk. V prípade, že ste súhlasy udelili už v minulosti, skontrolujte, či sú všetky políčka zaškrtnuté a stlačte zelené tlačidlo “Uložiť” a ste v hre. Ak ešte BILLA Bonus kartu nevlastníte, nezúfajte. Vaše hlasy sú platné aj pri zakladaní novej vernostnej karty. Urobiť tak môžete na stránke www.billa.sk alebo v BILLA Bonus aplikácii.

“Spotrebiteľská súťaž je pokračovaním úspešnej kampane z roku 2020. Kampaň “Vyhraj za 3 kliky” je energická, pútavá a má pozitívne motivovať zákazníkov, aby si naštartovali všetky výhody vernostnej BILLA karty bez ohľadu na to, či sú našimi existujúcimi členmi alebo sa stanú novými. Členstvo v BILLA Bonus klube je pre zákazníkov výhodné, pretože každý týždeň prináša zľavy až do výšky 40 % na vybraných 150 produktov. A teraz im navyše môže umožniť vyhrať prémiové auto,” povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA.

BILLA Bonus je vernostný program spoločnosti BILLA, ktorý prináša mnoho výhod. Okrem už spomenutých získavajú všetci verní zákazníci vďaka BILLA Bonus karte 25 %-nú zľavu na vybraný sortiment výrobkov a zľavy u externých partnerov. Najobľúbenejšou výhodou je 10 %-ná narodeninová zľava na celý nákup. V mobilnej aplikácii BILLA Bonus zákazník nájde navyše kupóny so zľavou na vybrané produkty.

Žrebovanie sa uskutoční každé dva týždne v priestoroch spoločnosti BILLA, v termínoch 19.01., 2.02., 16.02., 09.03. a 16.03.2022. Pravidlá súťaže, rovnako ako aj bližšie informácie o súťaži, nájdu zákazníci zverejnené na webe spoločnosti alebo samotnej stránke www.3kliky.sk počas celej doby trvania súťaže. Novú spotrebiteľskú súťaž o autá BILLA podporí prostredníctvom TV, vonkajších reklamných plôch, rádia, printu, online, vlastných sociálnych sietí, instore komunikácie aj PR.