Print this page

Vždy sa nájde dôvod na Radosť! Aj v novej kampani digitálneho operátora (VIDEO)

Digitálny operátor Radosť ti prináša nielen životnú múdrosť, ktorú si môžeš nalepiť na chladničku, ale výrok „Vždy sa nájde dôvod na Radosť!“ je zároveň aj leitmotívom jeho novej kampane. 

Kampaň k novému programu Dátová Radosť, ktorý ponúka nekonečné dáta len za 15 €, sa nesie v radostnom duchu a neporazia ho ani neradostné situácie. “Naopak, vnášame do nich situačné zvraty, aby priniesli ešte unikátnejší, farebnejší a radostnejší zážitok všetkým zúčastneným,” približuje Štefan Póša, Senior Brand Specialist for Confetti & Other Fun Communications Radosti.   

Kreatívny koncept pripravila agentúra Free Andy, ktorá si v jednom zo spotov dokonca aj zahrala, respektíve zatancovala. O radostný pocit a produkciu sa postarali Hitchhikeri, celé to s úsmevom režíroval Honza Švejkar a vizuály nafotil Matúš Bence. 

Jeden deň, dva spoty, tri lokácie, štyri-dsať kostýmov (približne) aj pieskové duny a slovenské kaktusy (borovice). Celú prípravu kampane zhodnotil kreatívny riaditeľ Juraj Bartoš popri vytriasaní piesku z tenisky slovami klasika: “Ďalšia Radosť vo mne.”

Vizitka kampane:

Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová, Štefan Póša
Creative director: Juraj Bartoš
Stratég: Jiří Korpa-Ondo, Emil Myjavec
Copywriter: Marek Surovec, Tereza Kopecká, Tomi Slobodník, Adam Jánoš
Art director: Michal Hazior, Jakub Reken
Produkčná spoločnosť: Hitchhiker Films 
Executive producer: Ivan Hulík
Line producer: Filip Fleischer
Production manager: Anička Javorská
Režisér: Jan Švejkar
DOP.: Radim StrelkaFotograf: Matúš Bence
Architekt: Tomas Bukacek
Hudba: Oliver Fillner
Grading: UPP
Post produkcia: Ekran
Account director: Anh Doan
Account manager: Ivana Šramatá