Print this page

Slovak Telekom pozná víťaza tendra Ilustr. foto: MUW Saatchi & Saatchi

Tím MUW Saatchi & Saatchi obhájil svoju pozíciu a bude tak aj naďalej pôsobiť ako hlavná reklamná agentúra klienta Slovak Telekom aj v ďalších rokoch, oznámil dnes operátor víťaza tendra na reklamnú agentúru.

"Cieľom Slovak Telekomu bolo nájsť vo férovom tendri agentúru, ktorá sa stane dlhodobým strategickým partnerom podieľajúcim sa na tvorbe komunikácie značky na lokálnej, aj medzinárodnej úrovni," píše operátor.

Výberové konanie pozostávalo z viacerých kôl, v ktorých sa postupne odprezentovalo niekoľko agentúr.

Do finálového kola sa dostali dve agentúry: THIS IS LOCCO a MUW Saatchi & Saatchi, v ktorom MUW obhájila svoju pozíciu agentúry klienta Slovak Telekom.

„Týmto by sme sa chceli poďakovať všetkým agentúram za úsilie, snahu a profesionálny prístup, ktorý preukázali počas tendra. Rozhodovanie v jednotlivých kolách bolo veľmi náročné, čo odzrkadľuje kvalitu slovenských reklamných agentúr. Naša cesta však ešte nekončí. V rámci férového tendra absolvujeme v krátkom čase ešte osobné stretnutia s reklamnými agentúrami, ktoré dostanú od nás detailné hodnotenie svojich prác,“ zhodnotila tender Petra Novotná, riaditeľka pre stratégiu značky a marketingovú komunikáciu Slovak Telekom.