Print this page

Česko Slovensko má talent (ČSMT) sa tento rok dočká svojej už ôsmej sezóny.

 

Vysiela ju česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Veľkou novinkou tohto ročníka bude ČSMT aftershow s novými moderátormi - Jakubom Kotkom a Soniou Edde. Predstaví sa tiež špeciálny porotca - Jiřina Bohdalová.
Česko Slovensko má talent štartuje v piatok 30. 8. o 20.15, na JOJ od 3. 9.

Tento rok zostáva rovnaké zloženie poroty (speváčka a moderátorka Marta Jandová, herečka Diana Mórová, herec a hudobník Jakub Prachař a producent Jaro Slávik) aj moderátorov (David Gránský a Lujza Garajová Schrameková).
Divákov čaká niekoľko noviniek. Herečka Jiřina Bohdalová zaskočí na pár dielov ako porotkyňa za herečku Dianu Mórovú. Špeciálnou novinkou, ktorá sa tento rok objaví prvýkrát, bude nadväzujúca relácia ČSMT aftershow, ktorou divákov prevedie televízny a rozhlasový moderátor Jakub Kotek a Sonia Edde, známa z Úplne debilných Správ.

Súťažiaci prišli z celej Európy, ale aj z Ázie, USA, Brazílie a Austrálie. Vlani sa hlásili okrem Čechov a Slovákov najviac občania Ruska a Ukrajiny, tento rok dominovali z cudzincov Poliaci. "Z minuloročného rekordného počtu striptérskych čísel sa presunie viac k umeniu a privítame rad burlesek," píše televízia.

Doterajší víťazi ČSMT:
2010 – Dae Men
2011 – Atai Omurzakov
2012 – Jozef Pavlusík
2013 – Miroslav Sýkora
2015 – Gyöngyi Bodišová
2016 – ACT 4 Slovakia
2018 – Nikoleta Šurinová