Print this page

Kto je kto v seriáli Tri sestry (FOTO)

Od pondelka (11. januára) každý pracovný deň od pondelka do piatka popoludní bude televízia Doma prinášať mexickú telenovelu Tri sestry.

 Latinskoamerické herecké hviezdy súčasnosti, Angelique Boyer a Sebastián Rulli, ktorých láska vzbĺkla aj v súkromí pri nakrúcaní známej telenovely Teresa a dodnes tvoria zamilovaný pár aj v reálnom živote, budú hlavnými postavami aj v telenovele Tri sestry.

Ana Lucía (Angelique Boyer)

Foto: Televisa
Nikdy celkom nechápala, prečo sa jej láskavá mama – teda žena, ktorú za ňu celé roky považovala – tak úzkostlivo stránila iných ľudí a vyhýbala sa dokonca i láske. Netuší zatiaľ, že Soledad sa jej ujala krátko po smrti svojej vlastnej dcérky Sofíe a hoci netrvalo dlho, kým zistila, kým ustráchané dievčatko je, rozhodla sa ponechať napriek tomu si ju ponechať a po celý čas pred svetom i ňou samou jej skutočnú identitu tajila! Sudičky však Ane Lucíi dopriali zvláštny dar – vie ľuďom čítať z dlaní! A preto už pri prvom ich stretnutí, keď ju vykoľají tým, že jej hneď vyzná lásku, Santiaga šokuje, keď mu zlostne šplechne do tváre, že je klamár a navyše ženatý! Lenže srdcu sú všetky argumenty srdečne jedno. Srdcu nerozkážeš...
 
Odporúčame aj: Na Doma prichádza seriál Tri sestry, remake úspešnej telenovely, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Ana Leticia (Angelique Boyer)

Foto: Televisa
 

 

 

 

 

 

 

 

Pred svetom tají nielen svoje skutočné, skazené, sebecké a kruté ja, ale i hneď niekoľko temných tajomstiev... Tým najstarším nepochybne je, že za tragickú nehodu rodičov môže predovšetkým ona, pretože už ako malá bola veľmi svojhlavá, neposlušná a „Nie!“ nebrala ako odpoveď – a keď jej rodičia nedovolili šoférovať, keď si to zmyslela, jednoducho preliezla dopredu a otcovi strhla volant! No má i ďalšie – že si doslova voľká v ubližovaní krehkej Ane Laure, že na rozdiel od starej mamy nechce, aby sa jej ďalšia sestra Ana Lucía niekedy znova našla a že i domnelú smrť svojho manžela má na svedomí ona!

Ana Laura (Angelique Boyer)

Foto: Televisa

Pri tragickej autonehode, pri ktorej stratila oboch rodičov i jednu zo sestier, o ktorej si však vždy bola istá, že ju jedného dňa opäť nájde, žiaľ, stratila ešte o niečo, kvôli čomu sama seba odsúdila na život v ústraní, osamelosti a smútku... Nohu. A práve preto neverí, že smie byť naozaj šťastná, že ju nejaký muž bude môcť úprimne milovať, nielen ľutovať.

Santiago/Marcelo (Sebastán Rulli)

Foto: Televisa

Atraktívneho mladíka, ktorý si po tragickej nehode pred troma rokmi nespomína absolútne na nič zo svojho predošlého života, noc, čo noc sužujú zvláštne sny o žene, ktorú miluje. No ani jej meno si nepamätá, len jej krásnu tvár a úsmev... Tajne dúfa, že ju jedného dňa opäť stretne a možno si vďaka tomu spomenie i na to, kým bol predtým. Nikdy by neveril, že keď ju akoby zázrakom konečne znova zazrie v San Nicolás... V skutočnosti to nebude ona! A potom už udalosti naberú veľmi rýchly, nečakaný spád...

Ramiro (David Zepeda)

Foto: Televisa

Život Marcelovho najlepšieho priateľa, hrdého a príťažlivého mladého muža s láskavým srdcom, sa nečakaným smerom zvrtol v deň, ktorý mal byť najkrajším v jeho živote – zistil totiž, že jeho srdce ho pred jeho nastávajúcou Ginou (Nataly Umaña) varovalo právom, pretože je to podvodníčka! A okrem toho... Zjavne skôr než on sám rozpoznalo, že v skutočnosti už dávno bije pre inú ženu – krehkú a nežnú Anu Lauru! Nanešťastie však dlhý a boľavý tieň na ich lásku vrhá Anin Laurin strach, že nie je hodná jeho lásky a že to, čo k nej cíti on, je len súcit!