Print this page

Štart novej hokejovej sezóny sa blíži. Vďaka exkluzívnym prenosom na staniciach Sport1 a Sport2 sa budú športoví fanúšikovia na Slovensku a v Česku opäť môcť takmer každý deň sledovať zápasy Kontinentálnej hokejovej ligy, tradičnej švédskej najvyššej súťaže či slovenskej Tipsport ligy. Koniec augusta sa však ponesie v znamení mimoriadnej konfrontácie slovenského a českých klubov s tímami z Európy. Bratislavský Slovan, pražská Sparta, Oceliari z Třinca a Korčuliari z Mladej Boleslavi vstúpia do novej sezóny elitnej Champions hockey league (CHL).

Stanice Sport1 a Sport2 odvysielajú v priebehu sezóny až 69 zápasov s veľkým dôrazom práve na tím zo Slovenska a tímy z Česka. Tešiť sa môžeme na veľké hviezdy ako sú Michal Repík, Vladimír Sobotka či Roman Horák v Sparte. Ofenzívny smršť v podobe Martina Růžičku v drese Oceliarov aj defenzívnu istotu Michala Sersena v Slovane.

Okrem slovenskej Tipsport ligy, KHL, SHL a CHL ponúka program staníc Sport1 a Sport2 aj prenosy z ďalších športových udalostí a vrcholných súťaží ako sú Formula1, zápasy Európskej ligy UEFA a Európskej konferenčnej ligy UEFA. Ďalej figurujú v portfóliu našich športových staníc UEFA Liga národov a kvalifikácia na ME a MS vo futbale, Copa del Rey, Coppa Italia, turecká Süper líg, EHF Liga majstrov v hádzanej, prestížne boxerské galavečery či vybrané turnaja okruhu ATP250.