Print this page

Na Slovensko prichádza televízny hit - Láska na prenájom - seriál, ktorý vysiela už 85 krajín (VIDEO) Foto: Madd Entertainment

Seriál bol doposiaľ predaný do 85 krajín sveta, je obrovským hitom aj na sociálnych sieťach, a získal už niekoľko ocenení v kategórii najlepší romantický komediálny seriál.

Hneď od začiatku roku 2022 sa diváci televízie Doma môžu tešiť na nový príbeh lásky. Turecký seriálový hit uplynulej sezóny s názvom Láska na prenájom (v origináli Sen Çal Kapımı), ktorý kombinuje romantiku, drámu a štipku komédie, prichádza aj na Slovensko.

Prvé dve epizódy uvedie Doma v pondelok, 3. januára 2022, so začiatkom o 20:30 hod. a následne diváci budú môcť sledovať vždy dve premiérové časti za sebou od pondelka do štvrtka v rovnakom čase. Predplatitelia streamovacej služby VOYO budú mať úvodné epizódy k dispozícii už v pondelok, 27. decembra 2021.

Hlavné postavy v novinke stvárňujú tureckí herci Hande Erçel a Kerem Bürsin, ktorí si tento mesiac odniesli víťazné trofeje ako najlepší seriálový pár v rámci odovzdávania prestížnych tureckých cien Zlatý motýľ.
Láska na prenájom rozpráva príbeh krásnej kvetinárky Edy Yildizovej (Hande Erçel), ktorá všetky svoje nádeje vkladá do svojho vzdelania. Odvážne sa postaví bohatému architektovi Serkanovi Bolatovi (Kerem Bürsin), ktorý jej zrušil medzinárodné štipendium a v rukách jej tak ostal len stredoškolský diplom.

Serkan ponúkne Ede, že jej štipendium vráti, ak sa na dva mesiace stane jeho falošnou snúbenicou. Hoci Eda túto ponuku najprv okamžite odmietne, napokon je okolnosťami donútená ju prijať. Zatiaľ čo predstierajú, že sú zasnúbení, Serkan a Eda sa vrhnú do šialene vášnivého, no zároveň náročného vzťahu, vďaka ktorému zabudnú na všetko, čo je správne.