Print this page

V ďalšej sérii uvidíte na poste primára chirurgického oddelenia skvelého a charizmatického Alexandra Bártu. O ňom sme vám zatiaľ prezradili, že sa nový doktor volá Filip a má zaujímavú minulosť. Je neodolateľne šarmantný, ale aj vtipný. Samozrejme, je talentovaným lekárom. Okrem neho sa môžete tešiť aj na ďalšie známe tváre, ktoré už pred tým účinkovali aj v iných projektoch televízie JOJ.

 

Dominika Žiaranová

Do Nemocnice prichádza energická internistka Inéz, ktorú stvárňuje nádherná Dominika Žiaranová. Tá sa v Nemocnici už objavila, a to ako sesternica Adama Ondruša, ktorý musel kvôli zotaveniu sa z ťažkej operácie odísť do Prahy. Ako to už býva, aj Inéz skrýva svoje tajomstvá, ktoré budú postupne vyplavené na povrch. Bude to naozaj zaujímavá postava, ktorá taktiež ovplyvní vzťahy v Nemocnici. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Nemocnica - Dominika Žiaranová, Kamil Mikulčík a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ
 

​Kamil Mikulčík

Tajomný a povrchný. Aj takýto bude nový chirurg, ktorý prichádza do Nemocnice. Pre túto chvíľu vám o ňom síce ešte neprezradíme veľa, no garantujeme vám, že to bude poriadne zaujímavá postava, ktorá zamieša karty tým najnečakanejším spôsobom! Vzťahy v Nemocnici prejdu aj vďaka nemu poriadnou skúškou.

Nemocnica - Kamil Mikulčík Zdroj: TV JOJ

Jana Oľhová

V Nemocnici sa objaví aj skvelá slovenská herečka Jana Oľhová. V úlohe profesorky Richardovej zažiari ako svetová kapacita v oblasti toxikológie. Táto doktorka prináša do Nemocnice niečo nové a zaujímavé, aj čo sa týka medicíny. Svojou povahou bude trochu podobná niektorým lekárom, ktorých už z Nemocnice poznáte a podobne, ako jej ďalší noví kolegovia, aj ona v sebe skrýva mnoho tajomného a neodhaleného.