Print this page

Generálny prokurátor Maroš Žilinka dnes zverejnil status, ktorým pomohol šíriť ruskú dezinformáciu na Slovensku. V reakcii na to zverejnil minister obrany Jaroslav Naď status, v ktorom konštatuje, že je "úplne presvedčený, že náš generálny prokurátor je priamym nástrojom ruskej propagandy":

KTO RIADI GENERÁLNU PROKURATÚRU SR?

Táto otázka je viac ako na mieste.


1) Keď generálny prokurátor SR Maroš Žilinka zaslal na MOSR v posledný deň pripomienkového konania a dokonca aj po pracovnej dobe, medzičasom už povestných a odbornou verejnosťou oprávnenie zosmiešnených, 35 zásadných pripomienok k Dohode o obrannej spolupráci medzi SR a USA, začal som o jeho deklarovanom nastavení presadzovať prioritne záujmy SR vážne pochybovať, ale hovorím si, že to môže byť iba jeho geopolitickou dezorientovanisťou a neznalosťou odbornej problematiky.

2) Keď o pár týždňov neskor vycestoval do Moskvy a podpísal program spolupráce s ruskou GP ??‍♂️?, začal som mať vážne obavy, či koná na základe svojej vôle, alebo je nútený niekym iným, aby chtiac-nechtiac ubližoval našim záujmom.


3) Po jeho dnešnom statuse však ja osobne už som úplne presvedčený, že náš generálny prokurátor je priamym nástrojom ruskej propagandy, ktorého kroky našej krajine veľmi ubližujú.

Toto je obrovská hanba. GP SR zdieľa na svojom profile falošnú propagandu vytvorenú ruskou ambasádou v SR. Neviem, priatelia právnici, je toto právne OK?

Podrobnosti: Na Slovensku dnes prebieha informačná operácia Ruskej federácie, je neuveriteľné, že jej pomáha aj Maroš Žilinka