Print this page

Kto je kto v seriáli IVETA (FOTO)

 Novinkou sezóny televízie JOJ je seriál z dielne Jána Hřebejka Iveta. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní, píše o novinke JOJ.

Iveta Alžbeta Ferencová

Foto: JOJ

Iveta je mladá sebavedomá študentka, ktorá si vie užívať život naplno. Vo svojom rodnom Trebišove sa cíti ako ryba vo vode. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská, ale aj vďaka tomu vždy dosiahne, čo chce. Je presvedčená o tom, že v malom mestečku sa narodila a prežije tu celý svoj biedny život. Ivetina matka je pobožná, dcére vyčíta ľahostajný prístup k Bohu i k životu. Netuší, že jej osud i osud dcéry výrazne ovplyvní vzácna návšteva istého Bratislavčana v Trebišove. 
 
Diana - Zuzana Mauréry
Foto: JOJ
Diana je vdova a matka mladej Ivety. Je hlboko veriaca kresťanka, k viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola, verí v zázraky.

Adrián - Milan Ondrík
Foto: JOJ
​Adrián je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, v súkromnom živote citlivý homosexuál. Očarený Ivetiným zjavom, odhodlaný zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Sandra - Natália Germáni
Foto: JOJ

Sandra je mladé krásne dievča, ktoré sa dostane do bordelu, v ktorom ticho trpí kvôli zmluve. Jej život sa obráti hore nohami v momente, keď spozná Ivetu. Sandra je taktiež hlboko veriaca, má veľké sny a okrem kariéry túži aj po láske. Je priateľská, no v momente, keď je jej dosiahnutie cieľa ohrozené, nebojí sa použiť aj tie najsilnejšie zbrane.

Borík - Daniel Fischer 
Foto: JOJ

Borik je roztržitý, nešťastný "objaviteľ" dievčat, ktoré zháňa do bratislavského bordelu. Neznáša násilie, napriek tomu svojim správaním provokuje potenciálnych nepriateľov.

Kňaz - Jevgenij Libezňuk 
Foto: JOJ

Trebišovský gréckokatolícky kňaz sa všemožne snaží viesť svoje ovečky k pravdovravnosti a dodržiavaniu božích prikázaní.