Print this page

V tendri na dodávateľa služieb Public Relations si ČSOB vybrala komunikačnú agentúru New School Communications. Tá sa špecializuje na komunikáciu založenú na dátach a merateľné biznisové výsledky.

New School Communications bude pre ČSOB poskytovať komplexné služby v oblasti korporátnej komunikácie s dôrazom na online riešenia, vrátane prípravy komunikačnej stratégie.

V komunikácii sa chce ČSOB, ktorá aktuálne prechádza procesom transformácie a digitalizácie, sústrediť na prezentáciu jej prínosov pre samotných klientov, ako aj rozvoj a podporu digitálnej gramotnosti v rámci spoločenskej zodpovednosti. Práve nová komunikačná agentúra jej má pomôcť dlhodobo si budovať silnú pozíciu v tejto oblasti, informuje banka v tlačovej správe.

„V ČSOB chceme byť relevantnou súčasťou života klienta v digitálnej ére. Zďaleka sa to netýka len témy bežnej správy financií alebo schopnosti klientov rozpoznať, či sa od nich podvodníci nesnažia náhodou získať prístupové údaje do elektronického bankovníctva. Ale hovoríme celkovo o pripravenosti spoločnosti na zmeny, ktoré sa nám v nasledujúcich rokoch nevyhnú a pridanej hodnoty finančnej inštitúcie v ich dennodennom živote. Dáta a práca s nimi, s cieľom prinášať klientom relevantné a užitočné riešenia na mieru ich potrieb, sú pre ČSOB kľúčové. Sme radi, že sme v oblasti PR našli partnera, pre ktorého sú dáta a zmysluplné riešenia s pridanou spoločenskou hodnotou rovnako dôležité. O to viac sa tešíme na spoluprácu, ktorá posunie našu značku tým správnym smerom,“ zdôraznila šéfka Oddelenia komunikácie ČSOB Anna Jamborová.