Print this page

The Last of Us prekonal v Európe rekordy sledovanosti HBO, oznámila spoločnosť Warner Bros. Discovery.

Prvá séria deväťdielnej apokalyptickej drámy podľa rovnomennej kritikou oceňovanej videohry, ktorú pre platformy PlayStation® vyvinula spoločnosť Naughty Dog, sa stala najsledovanejším titulom v histórii streamovacej platformy HBO v Európe. Všetky časti sú teraz k dispozícii na HBO Max v krajinách Pyrenejského polostrova, severských krajinách, Holandsku a strednej Európe.

The Last of Us sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie. Joel (Pedro Pascal), otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie (Bella Ramsey), štrnásťročné dievča, z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať Spojené štáty a prežitie jedného závisí na druhom.



The Last of Us je k dispozícii na HBO Max v 61 teritóriách v Amerike a Európe a tiež na HBO GO v juhovýchodnej Ázii, Hongkongu a na Taiwane. Vo Veľkej Británii, Nemecku a Taliansku ho šíri spoločnosť Sky. Vo Francúzsku je The Last of Us k dispozícii na Prime Video.