Kto bude v druhej sérii Tvoja tvár znie povedome? Prinášame zoznam účinkujúcich

Kto bude v druhej sérii Tvoja tvár znie povedome? Prinášame zoznam účinkujúcich Foto: Markíza

 Televízia Markíza už potvrdila nasadenie druhej série.


Moderátorom bude Martin ´Pyco´ Rausch, nič sa nezmení ani v radoch poroty. Tešte sa na Zuzanu Fialovú, Dana Dangla aj Mária ´Kuly´ Kollára.

Toto sú účinkujúci:

Mária Čírová: „Teším sa na všetky výzvy, ktoré ma čakajú a verím, že sa všetci dobre zabavíme."

Zuzana Vačková: „Prvú sériu šou Tvoja tvár znie povedome som s nadšením aj s dcérou sledovala. Keď prišla ponuka na druhú sériu, veľmi som sa potešila a prijala som ju s veľkou radosťou, ale samozrejme aj s rešpektom."

Mirka Partlová: „Veľmi sa mi páči tento projekt a vzhľadom na to, čomu sa venujem, je mi aj veľmi blízky. Teším sa na celú partiu ľudí a proces tvorenia. Verím, že ma to opäť niekam posunie."

Lenka Vavrinčíková: „Som veľký fanúšik prvej série Tvoja tvár znie povedome a teším sa, že si vyskúšam masky, spevácke a tanečné vystúpenia. A trochu aj oprášim spomienky z detstva a zaspomínam si, keďže som ako dieťa hrávala v muzikáloch."

Andrej Bičan: „Som veľmi rád, že som dostal ešte jednu šancu! Čím viac pokusov, tým väčšia šanca na úspech." (smiech)

Sväťo Malachovský: „Beriem to ako veľkú výzvu a možnosť zaspievať si svetoznámych interpretov. Nebudem to vnímať ako súťaž, ale skôr príjemne strávený čas plný nových zážitkov."

Patrik Vyskočil: „Práve, keď sme skúšali v divadle, môj kolega Luky Adamec nakrúcal prvú sériu šou „Tvoja tvár znie povedome" a bol absolútne nadšený z toho, aká tam je výborná zábava a aká je to skvelá šou. Teším sa na to a aj na to, že si zaspievam piesne legendárnych interpretov."

Martin Harich: „Som veľmi rád, keď sa nemusím brať vážne a v tejto šou na to budem mať príležitosť (smiech). Je to pre mňa úplne ideálna kombinácia zábavy, hudby a skvelej šou."