O čom bude celovečerný film Cuky a Luky? Prinášame podrobnosti

Print this page

O čom bude celovečerný film Cuky a Luky? Prinášame podrobnosti Foto: Markíza

Dve postavičky zo zábavnej relácie Kredenc sa dočkali celovečerného filmu.

 


Nepôjde o súbor skečov ako v televízii, ale o celovečerný film s názvom Cuky Luky, ktorý v súčasnosti pripravuje producentský tím Dana Dangla s režisérom Karolom Janákom (stojí napríklad za filmom Snowboarďáci). Postavičky Cuky a Luky, ktoré stvárňujú známe herečky Petra Polnišová a Zuzana Šebová, "si z televízie len požičiavajú" a chcú ich ukázať v novom svetle ako hlavné hrdinky oddychovej komédie.

 

Film má predstaviť Cuky a Luky ešte predtým, ako sa spoznali, píše televízia Markíza.

O čom bude film?

Cuky a Luky - každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?

Natáčanie filmu Cuky Luky        Foto: Martin Frimmer/Markíza

Veľmi nás potešila táto myšlienka, s ktorou za nami chalani prišli (Dano Dangl, Lukáš Zednikovič). Na prácu s našim perfektným Kredenc-tímom sa veľmi tešíme. Vieme, že to nebude ľahké, keďže sme obe veľmi vyťažené. Urobíme preto spolu maximum, aby sa film v prvom rade narodil a hlavne, aby sa ľuďom páčil. Sme ale na úplnom začiatku," povedala Petra Polnišová.

„Cuky Luky milujeme a s Peťkou si užívame každú príležitosť byť týmito dvoma uletenými fiflenami. Máme síce bohatý program v divadlách a v televíziách, ale myšlienka natočiť film o našich postavičkách nás nadchla a tešíme sa," doplnila Zuzka Šebová.

Film by sa mal na obrazovku dostať na jar 2017.