Print this page

Fico zverejnil video, v ktorom útočí na novinárov Reprofoto FB R. Fico

Bývalý premiér a predseda strany Smer Robert Fico dnes zverejnil video, v ktorom opäť útočí na novinárov a vyjadruje sa k obvineným osobám.


„Médiá a opozícia celý čas vytvárali obraz, že naša strana je zodpovedná za smrť novinára a jeho priateľky. Dnes priebeh vyšetrovania ukazuje, že to bola lož a obvinené osoby majú, naopak, skôr blízko k opozičným politikom,“ hovorí vo videu s názvom „začína sa zápas o pravdu.“

S videom prišiel Fico deň po tlačovej besede, na ktorej povedal, že talianska stopa je v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vylúčená. Nepovedal však odkiaľ túto informáciu má.

„Obraciam sa na všetkých ľudí, aby si zachovali zdravý rozum a nepodliehali tvrdenia médií, ktoré ani po jasných faktoch nezmenili svoju interpretáciu udalostí,“ hovorí Fico vo videu, ktoré zverejnil na svojom facebookovom profile.

„Stojíme aj pred otázkou, či takéto médiá si zaslúžia vašu dôveru a sú pravdivým zrkadlom udalostí, ktoré sa dejú na Slovensku,“ povedal Fico, ktorý trvá stále za svojim skorším tvrdením, že demonštrácie Za Slušné Slovensko boli pokusom o štátny prevrat.