Print this page

Na čele vydavateľstva, ktoré riadi Pravdu, je bývalá Markizáčka Foto: Our Media

Bývalá redaktorka a neskôr hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská od roku 2015 je výkonnou riaditeľkou vydavateľstva OUR MEDIA SR.


OUR MEDIA SR je dcérskou spoločnosťou českej spoločnosti OUR MEDIA, českého podnikateľa a senátora Iva Valentu a Michala Voráčka, ktorá v ČR má web Parlamentnílisty.cz, sieť regionálnych televízií - Praha TV, Regionální Televize CZ, TVZ - televize jihovýchodní Moravy a Brno TV1 a na Slovensku prevádzkuje web Parlementnelisty.sk.

Tento rok na jar sa OUR MEDIA SR a. s. stala stopercentným vlastníkom spoločnosti PEREX, ktorá vydáva denník Pravda a prevádzkuje webové portály pravda.sk, varecha.sk, birdz.sk.

Oľga Dúbravská ostala výkonná riaditeľka OUR MEDIA SR a tak riadi aj vydavateľstvo, ktoré vydáva denník Pravda, kde je dlhoročnou šéfredaktorkou Nora Slišková, ktorá od minulého týždňa šéfuje aj novému projektu internetovej TV Pravda.

Podrobnosti: Martináková má ďalšiu diskusnú reláciu, na novej TV Pravda

Dúbravská sa podieľala na príprave a spustení TV štúdia vydavateľstva. Vo vydavateľstve má Dúbravská na starosti hlavne brand TV Varecha a development nových projektov pre OUR MEDIA SR.

Dúbravská bola v minulosti redaktorkou a neskôr hovorkyňou televízie Markíza. Za Václava Miku pracovala pre RTVS ako projektová manažérka pre európske projekty. Bola však aj za kampaňou Dať si rybu nemá chybu. Pre majiteľov Parlamentných listov začala pracovať v roku 2015.