Print this page

Tlačiarne DIW print a Typografia plus sa spájajú Spoločníci DIW print (Lukáš Písecký, Pavol Polgár, Jaroslav Hasa, Richard Čerhit)

Tlačiarne DIW print a Typografia plus spájajú svoje sily a pokračujú spoločne pod značkou DIW print.

„Neustále uvažujeme nad rozširovaním a vylepšovaním firmy. Mohli sme pomaly rásť a konkurovať si, ale rozhodli sme sa spojiť a vytvoriť najmodernejšiu tlačiareň na Slovensku,“ povedal CEO DIW print Lukáš Písecký. Ten riadi firmu už od jej začiatku so svojim spoločníkom Jaroslavom Hasom.

DIW print funguje na trhu 9 rokov, Typografia plus až 22 rokov. Spoločne spracovali v minulom roku približne 16 000 zákaziek rôzneho rozsahu. Špecializujú sa na maloformátovú digitálnu tlač a digitálny ofset. Najviac skúseností majú s tvorbou tlačovín, ktoré majú pridanú hodnotu - razbu, lakovanie, lamináciu a iné. Posledné obdobie sa venujú hlavne výrobe krabičiek, obalov a zberateľských kartičiek.

„Aj keď obdobie pandémie nepraje tlačiarenskému biznisu, DIW print sa dokázal v tomto čase presadiť a investovať do svojho rozvoja. Celá firma sa presťahovala do nových priestorov, nakúpila nové technológie, získala ekologický FSC certifikát a spustila eshop,“ informuje DIW Print v tlačovej správe.

Zavŕšením týchto investícií je spojenie s tlačiarňou Typografia plus, ktorá postupne prejde pod značku DIW print so všetkými svojimi zamestnancami, technológiami a know-how, ktoré prinášajú jej majitelia Pavol Polgár a Richard Čerhit.

„Lukáša Píseckého a Jara Hasu z DIW print poznáme už roky. Sú to ľudia so správnymi hodnotami a víziou. Teší nás, že ideme do spoločného podnikania práve s nimi, a veríme, že to prinesie kvalitu pre našich zákazníkov,“ doplnil Polgár.

DIW print plánuje s novými spoločníkmi budovať stabilnú hybridnú tlačiareň.