Print this page

K Projektu N sa pripájajú ďalšie weby Cynická obluda

Projekt N funguje od 5. januára ako webový Denník N. K doméne denníka sa pripojilo niekoľko ďalších webov.

 



 

Ako prvý to bol History web. "Cieľom portálu HistoryWeb.sk nie je suplovať štátne inštitúcie, ale čiastočne prispieť a pomôcť pri riešení problémov histórie teraz aj v budúcnosť. Našou snahou bude podporiť popularizáciu a bádanie vo vedách historických, ako sú archeológia, história, egyptológia, religionistika a ďalšie," píšu autori webu.

Dnes k ním pribudol odborný web o energetike Energia.sk. "Ide o výsledok dohody o spolupráci medzi vydavateľskými spoločnosťami N Press a Energy online," povedal Michal Hudec, zakladateľ a spoluvlastník energia.sk. "

"Ešte tento týždeň sa k nám presťahuje aj Cynická obluda a neskôr ďalšie nezávislé weby," avizuje Denník N. Autor Cynickej obludy do konca roka zastupoval Shootyho v denníku Sme. A web sme.sk Cynickú obludu linkoval na titulke. Autor obludy Rado Ondřejíček sa rozhodol Sme.sk opustiť.

Webom sa zmenili adresy, pribudla k ním koncovka dennikn.sk. To znamená, že si takto Denník N pomôže s čítanosťou a webom linkuje články. Či tam bude širšia spolupráca, Denník N nekonkretizuje.

"N Press a energy online sa nestávajú prepojenými osobami, tzn. obe firmy sú i naďalej právne a majetkovo oddelené, s vlastnou vlastníckou štruktúrou a riadením. Cieľom spolupráce je vzájomná obsahová podpora a podpora vytvárania dobrého mena a kredibility oboch strán," píše N Press a Energy online v spoločnej tlačovej správe.