Blaha označil Leška, Nicholsona, Ondřejíčka a ďalších za arogantných lúzrov

Blaha označil Leška, Nicholsona, Ondřejíčka a ďalších za arogantných lúzrov Reprofoto

Poslanec Smeru, ktorý povedal, že Fico je najlepší ľavicový politik v Európe, zaútočil na médiá, novinárov aj analytikov, ktorí so odvážia Smer alebo Fica kritizovať. Kritizuje aj RTVS. Na Facebooku aj u Pavla Kapustu v Extra Plus.

 


"Médiá na Slovensku dvadsaťpäť rokov dávajú priestor iba hŕstke nafúkaných, nevzdelaných a infantilných pravičiarov, ktorých jedinou životnou náplňou je nadávať na ľavicu, nenávidieť Fica a urážať voličov Smeru. Nulový intelekt, nulová tvorivosť, nulová morálka. Dokopy je to asi tridsať úbožiakov, ktorých platí Penta, Eset a rôzne korporácie, aby vytvárali ilúziu, že štát je zlo, kapitalizmus je fajn, USA je cool, Rusko je ríša zla, Kiska je ňuňuňu a ďalšie nezmysly. Tieto ich drísty už na Slovensku nikto s výnimkou zopár bratislavských zbohatlíkov neberie vážne, ale títo srandisti si žijú vo svojom vlastnom umelom svete a vôbec im nedochádza, že sú na smiech!" napísal poslanec Smeru Luboš Blaha na svojom verejnom profile na Facebooku.

 

Špeciálne ho aktuálne nahnevala anketa s otázkou Čo oslabí Fica? v Denníku N, kde odpovedali Breiner, Tom Nicholson, Marián Leško, Rado Ondřejíček, Dag Daniš, Oľga Gyárfášová. Anketu označil Blaha za vrchol stupidity, ľudí, čo odpovedali, za arogantných lúzrov.

Nie je to prvá kritika médií z jeho strany. Bežne útočí aj na RTVS. Naposledy sa na nevyváženosť diskusných relácií RTVS sťažoval v Extra Plus v rozhovore so šéfredaktorom Pavlom Kapustom, ktorý pravidelne v rôznych voľbách kandiduje za SNS alebo podporuje Fica.

Luboš Blaha pochádza z novinárskej rodiny – jeho otec Milan Blaha písal komentáre do Slovenskej republiky, ktorá mala blízko k Vladimírovi Mečiarovi a HZDS. Istý čas za Štefana Nižňanského, keď Lampa sa v STV nevysielala, bol Milan Blaha moderátorom večernej diskusnej relácie. Nový riaditeľ Václav Mika však Blahu s diskusnou reláciou neoslovil. Jeho syn pravidelne kritizuje práve moderátorov večerných diskusných relácií, špeciálne Michala Havrana.