Print this page

Poslanec Smeru Martvoň vraj donášal bulváru na Kolesíka Reprofoto: YouTube

Anton Martvoň nie je na kandidátke, lebo odfotil auto svojho kolegu a podozrievali ho, že fotku poslal bulváru.

 

 

Premiér a predseda Smeru Robert Fico v utorok oznámil, že na kandidátke do najbližších parlamentných volieb nebude poslanec Anton Martvoň. Viacero predstaviteľov Smeru Denníku N potvrdilo, že dôvodom bolo aj to, že donášal na svojho straníckeho kolegu Andreja Kolesíka.

„Martvoň mal odfotiť Kolesíkovo nové auto značky Volvo v parlamentnej garáži a fotku poslať denníku Plus 1 deň, ktorý potom napísal článok o tom, ako má Kolesík rád luxus a „premáva sa na fáre za 40-tisíc"," píše Denník N.

V Plus Jeden Deň vyšiel článok Poslanec Andrej Kolesík: Premáva sa na fáre za 40-tisíc. „Už niekoľko dní chodí do práce na novom aute, ktoré je neprehliadnuteľné. Osobne som ho videl vystupovať z auta," cituje denník nemenovaný "zdroj blízky poslancovi."

Odporúčame aj: Mladí Smeráci sa chvália, že si pomáhajú

Predseda parlamentu Peter Pellegrini si podľa Denníka N vyžiadal kamerový záznam z poslaneckej garáže a zistil, že auto fotil Martvoň. Keď si ho aj s podpredsedníčkou parlamentu Janou Laššákovou zavolal, Martvoň vraj tvrdil, že si auto fotil, pretože si chcel také isté kúpiť.

Podobných incidentov, kde ho podozrievali, že vynáša novinárom, mal mať viac, tvrdí denník N. „Nebudem sa vyjadrovať k domnienkam, aby ste nemali o čom písať, keď sa vám k tomu vyjadrím, budete si domýšľať," odmietal priamo odpovedať na otázku redaktorky, či si odfotografoval Kolesíkovo auto.