Print this page

Spoločnosť Home Credit Slovakia, jeden z popredných poskytovateľov spotrebiteľského financovania na Slovensku, si vo výberovom konaní vybrala agentúru Ewing Slovensko, aby spolupracovali v oblasti korporátnej komunikácie a public relations.

Spoločnosť Home Credit Slovakia, ktorá je súčasťou skupiny Home Credit, chce zintenzívniť proaktívnu komunikáciu a posilniť pozíciu popredného poskytovateľa spotrebiteľského financovania na Slovensku. Na základe výberového konania bude za realizáciu komplexných komunikačných služieb zodpovedná agentúra Ewing Slovensko. Koordináciu a výkon všetkých PR aktivit bude mať na starosti Michal Holčík, ktorý bude zároveň pôsobiť ako mediálny zástupca Home Credit Slovakia.

„Cítili sme potrebu nájsť nové smery našej komunikácie na slovenskom trhu. Oslovili sme päť vybraných agentúr s najlepšími referenciami. Vo výberovom konaní sme najväčšiu dôveru prejavili agentúre Ewing Slovensko," povedala Zuzana Bienvenu, hovorkyňa Home Credit.

Agentúra Ewing Slovensko bude s Home Creditom spolupracovať v oblasti media relations, poskytovať poradenskú činnosť a realizovať konkrétne komunikačné stratégie. K jej úlohám bude patriť aj aktívne vyhľadávanie mediálnych príležitostí na podporu obchodnej činnosti.

„Som presvedčený, že naša agentúra zaujala ponukou kreatívnych komunikačných nápadov a nadštandardnými vzťahmi s novinármi po celom Slovensku. Chceme nadviazať na doterajšiu úspešnú komunikáciu Home Creditu a oživiť ju pomocou inovatívnych riešení, ktoré posilnia jeho pozíciu experta na spotrebiteľské financovanie," povedal k novej spolupráci riaditeľ Ewing Slovensko Radim Jung.