Print this page

Skupina SME.sk spustila novú verziu portálu Restaruacie.sme.sk , súčasne pripravila pre užívateľov úplne novú aplikáciu Restauracie SME pre Android a vylepšenú aplikáciu pre iPhone.

Titulka Restauracie.sme.sk je teraz praktickejšia. Priamo v hlavnom menu si návštevníci môžu vybrať svoju lokalitu a prezerať reštaurácie zo svojho okolia. Vybranú lokalitu si web zapamätá aj pri opakovanej návšteve. Stránka, ktorá je v súčasnosti najväčšou databázou reštaurácií na slovenskom internete, obsahuje aj množstvo drobných vylepšení.

V uliciach pri hľadaní dobre hodnotenej reštaurácie alebo najlepšieho obedového menu v okolí pomôžu aplikácie. Úplne nová je Restauracie SME pre Android, vynovená je minulý rok ocenená aplikácia pre Reštaurácie pre iPhone. Používatelia smartfónov v oboch nájdu informácie z najväčšej a stále rozširujúcej sa databázy podnikov. Aplikácia umožňuje ich vyhľadávanie podľa požiadaviek, lokality, poskytovaných služieb.

Úplnou novinkou v oboch aplikáciách je možnosť podeliť sa o svoje skúsenosti s návštevami reštaurácií či podnikov. Používatelia aplikácie môžu hodnotiť tak, ako na webe - v parametroch jedlo, obsluha, atmosféra, ceny a kvalita. Aplikácia sa tak môže stať ešte praktickejším sprievodcom pri hľadaní kvality medzi ponukou reštaurácií.

Čo nájde užívateľ v aplikácii Restauracie SME pre Android

prezeranie reštaurácii na mape alebo prostredníctvom zoznamu
možnosť navigácie k vybranej reštaurácií cez aplikáciu Mapy
možnosť kontaktovať reštauráciu priamo z aplikácie prostredníctvom telefonátu, sms alebo emailu
samostatný zoznam obľúbených reštaurácií s možnosťou vlastného zoradenia
novinkou je možnosť hodnotenia reštaurácií