Print this page

Digitálny terestriálny prijímač Zircon T3000HD určený pre príjem Plustelky je už u prvých zákazníkov a zároveň sa dostáva aj do predajnej siete - predajcom anténovej techniky.

K príjmu kompletnej programovej ponuky je potrebné prijímač aktivovať, postup je vysvetlený v príbalovom letáku každého zariadenia. Aktiváciu divák vykoná poslaním SMS na číslo 0902 02 44 00 (cena bežnej SMS):
v tvare: IrdetoSN (medzera) Aktivačný kód
Napríklad: 20610994079 60725757
Irdeto SN je 11 miestne číslo a aktivačný kód tvorí 8 číslic.Na prijímači sa automaticky spustí režim 14 dennej dočasnej aktivácie s kompletnou ponukou platených TV staníc. Dočasná aktivácia prebehne do 1 min. po odoslaní SMS a platená programová ponuka sa ihneď odkóduje. Pre správnu funkčnosť prijímača je potrebná jeho registrácia počas nasledujúcich 14 dní. Bez správnej registrácie uplynie po 14 dňoch režim dočasnej aktivácie prijímača a prijímač sa automaticky zablokuje. Jeho odblokovanie je možné až po registrácii. Registrácia je bezplatná.

U niektorých prijímačov dodávateľ uviedol na balení nesprávne číslo Irdeto SN, ktoré je potrebné k aktivácii prijímača. Diváci môžu nájsť správne Irdeto SN v menu prijímača. Stačí po prvom spustení a naladení ponuky Plustelky (4. multiplex) vstúpiť do Menu (tlačítko Menu) a v Nastavenia / Irdeto menu je zobrazené v položke SN desaťmiestne Irdeto SN číslo a v položke Klient ID kontrolná číslica. Pozrite si príklad. Spojením týchto čísiel vznikne 11 miestne číslo Irdeto SN, ktoré je potrebné pre spomínanú dočasnú aktiváciu. Aktivačný 8 miestny kód je uvedený v príbalovom letáku.

Zákazníci si môžu overiť správne Irdeto SN číslo aj zaslaním požiadavky na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a uvedením čísla, ktoré nájdu na balení svojho prijímača na stítku s čiarovým kódom - v poradí tretie číslo označené ako Plustelka. V prípade ďalších otázok je k dispozícii počas pracovných dní aj zákaznícka infolinka 0650 44 44 00 (cena miestneho volania).