Print this page

Vydavateľstvo SPOLOČNOSŤ 7 PLUS opäť prichádza na trh s novinkou vo svojom portfóliu.

Pre svojich čitateľov v týchto dňoch prináša na trh titul v segmente populárno-náučných časopisov.
Od 15. mája uvádza na trh nový magazín s názvom Zázračný SVET s podtitulom Objavy a zaujímavosti 3. tisícročia. Obsah ponúkne atraktívne aktuálne poznatky zo sveta vedy, technológie, vesmíru alebo medicíny. Venovať sa bude najmä nevšedným otázkam a zaujímavostiam z týchto oblastí. Titul je postavený na veľkorysom vizuálnom koncepte podporenom veľkými a kvalitnými fotografiami, elegantnou a prehľadnou grafikou. Koncepcia titulu je tým správnym kokteilom, ktorý zaujme mužského aj ženského čitateľa.
„Na základe vývoja vo svete vieme, že segment populárno-náučných časopisov sa teší mimoriadnej obľube nielen v susednom Česku. Naše vydavateľstvo SPOLOČNOSŤ 7 PLUS je najväčším slovenským vydavateľstvom a svojim čitateľom prinášame stále niečo nové, dosiaľ nepoznané a najmä v slovenskom jazyku. V rámci tejto stratégie uvádzame na trh aj naše najnovšie dieťa, titul Zázračný SVET," hovorí Mirjana Hronová Sikimič, generálna riaditeľka vydavateľstva SPOLOČNOSŤ 7 PLUS.
Cieľovou skupinou sú muži aj ženy v produktívnom veku so záujmom o nové veci, prírodu, históriu, cestovanie alebo zaujímavé ľudské príbehy. Titul bude vychádzať v rozsahu ... strán za cenu 1,39 €.
Uvedenie na trh sprevádza masívna marketingová kampaň, ktorej základné posolstvo vychádza zo základných atribútov magazínu – atraktívnych obrázkov a otázok, ktoré sú zodpovedané priamo v titule. Komunikácia ukazuje tri základné piliere nového titulu – vedu, medicínu a prírodu.