Print this page

V pondelok večer na obrazovkách JOJky odštartovala nová séria reality šou „Mama, ožeň ma!". Šou bola v čase svojho vysielania lídrom na trhu, keď bola sledovanejšia ako konkurenčná ponuka a dosiahla podiel 26,5%. Najviac divákov si šou získala medzi mladými divákmi (15-34), kde podiel dosiahol až 34%.

Jednotkou na trhu zostala TV JOJ aj počas nasledujúcej šou Haló.
V pondelok sa na JOJke darilo aj spravodajským formátom – trhovým lídrom bola TV JOJ počas spravodajstva Noviny o 17, ale aj v čase vysielania hlavného spravodajstva Noviny TV JOJ. Tradičnou jednotkou na trhu bolo Najlepšie počasie. Darilo sa aj podvečernej Sudnej sieni, ktorá v sledovanosti predstihla konkurenčný formát Bez servítky, rovnako úspešný bol aj popoludňajší kvíz Páli vám to.
Na PLUSke divákov tradične najviac zaujali kriminálky – premiérová séria CSI Las Vegas bola trojkou na trhu s podielom 8,4%, rovnako si stanica PLUS udržala postavenie tretej najsledovanejšej televízie na Slovensku aj počas seriálu Chicago: Zákon ulice s podielom 9%. PLUSka tak za seba výrazne odsunula ostatné tzv. malé televízne stanice i verejnoprávnu televíziu.

PR JOJ Group