Print this page

Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk rekordne rástol aj v máji. Podľa štatistík AIM ho počas uplynulého mesiaca navštívilo 323 562 reálnych užívateľov, čo je o viac ako 53 000 reálnych užívateľov viac ako v apríli 2013. Jeden z najmladších spravodajských webov tak už po 15 mesiacoch prevádzky prekonal 300 000 hranicu.

 


„Verejne auditovaná návštevnosť nášho portálu Teraz.sk ukázala, že za 15 mesiacov sme vybudovali silný spravodajský web," zdôraznil generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník a dodal, že v návštevnosti nie sú započítané čísla z mobilných aplikácií Teraz.sk, ktoré má stiahnutých viac ako 35 000 užívateľov.
V apríli rástli aj ďalšie projekty TASR – portál Webmagazin.sk a Školský servis.sk. Webmagazín podľa štatistík AIM Monitora zaznamenal 98 573 návštevníkov a Školský servis 56 561 návštevníkov. Oba projekty oproti minulému mesiacu podrástli viac ako o tretinu.
Spravodajský portál TASR www.teraz.sk ponúka denne viac ako 100 správ z domova, regiónov, zahraničia, kultúry, ekonomiky, športu a zdravia. Spravodajstvo je doplnené aj o informácie o najnovších knihách a špeciálne sa portál venuje aj 1150. výročiu príchodu Cyrila a Metoda na Slovensko. Na portáli Teraz.sk nájdu čitatelia aj najzaujímavejšie fotogalérie z produkcie TASR a svetových tlačových agentúr a mnohé správy sú ilustrované aj aktuálnymi videami.
TASR ako technologický líder na našom agentúrnom trhu pripravila aj mobilné aplikácie pre iOS a mobilné zariadenia so systémom Android.