Print this page

Nadácia TA3 vyhlásila dnes verejnú zbierku pre ľudí, ktorých postihli júnové povodne a utrpeli materiálne škody na svojom majetku.

Ľudia nájdu všetky potrebné informácie k možnosti finančne prispieť či o pomoc žiadať na webe našej televízie v sekcii Nadácia (http://www.ta3.com/Nadacia-ta3.html). Všetci tí, ktorí chcú pomôcť, môžu zaslať ľubovoľnú finančnú čiastku na číslo účtu 2921123397/1100 (Tatra banka). Ľudia postihnutí povodňami môžu svoje žiadosti o finančnú pomoc konkretizovať na e-mailovej adrese Nadácie TA3 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3: „Nadácia TA3 vznikla v roku 2011. Popudom na jej založenie bola verejná zbierka, ktorú sme vyhlásili v roku 2010, žiaľ, pri tej istej udalosti – vtedy katastrofálnych povodniach na východnom Slovensku. Bol to však krok, ktorý mal obrovskú odozvu úprimnej spolupatričnosti. Pomohli sme významnou čiastkou 60 000 eur obyvateľom obce Horná Myšľa a jej okolia na nákup najnutnejšieho materiálneho zabezpečenia. Verím, že odozva súcitu a ľudskosti prinesie aj tentokrát pomoc a rýchly návrat do normálneho života čo najväčšiemu počtu ľudí postihnutých touto prírodnou katastrofou."