Naozaj cestujete pohodlne na dovolenku?

Naozaj cestujete pohodlne na dovolenku?

To je názov novej reklamnej kampane agentúry PARSENN promotion pre klienta Globalcar. Autopožičovňa Globalcar v letných mesiacoch pripravila pre svojich klientov zvýhodnenú ponuku na zapožičanie viacmiestnych vozidiel.


„Našim cieľom je zviditeľniť služby autopožičovne Globalcar a najmä jej letnú ponuku na zapožičanie viacmiestnych vozidiel. V období dovoleniek, najmä ak cestuje napríklad väčšia rodina, je ekonomickejšie zapožičať si viacmiestne vozidlo, ako cestovať dvomi naraz. Okrem zvýhodnenej ceny si môže klient vybrať z ponuky doplnkov ako napr. GPS zdarma. Súbežne prebieha aj kampaň na športové vozidlá, " hovorí obchodný riaditeľ spoločnosti PARSENN promotion Marek Furmanczuk.
Dvojtýždňová kampaň odštartovala PR správami a direct mailom. Zahŕňa bannerovú kampaň na www.zoznam.sk. Je súčasťou celoročnej komunikácie autopožičovne, ktorá bude postupne zverejňovať jednotlivé akcie Globalcaru, respektíve novinky, s ktorými príde na slovenský trh.
Autopožičovňa Globalcar pôsobí na trhu už 11 rokov. Okrem prenájmu vozidiel každej kategórie ponúka v rámci celého Slovenska nadštandardné komplexné služby v oblasti autodopravy, operatívneho lízingu a fleet manažmentu.
Viac informácií nájdete na www.globalcar.sk .