Print this page

Telekom rozširuje svoju robustnú ponuku hardvéru o nové benefity. Okrem širokého portfólia s desiatkami rôznych modelov zariadení za výborné ceny či extra zvýhodnenia pre verných, sa zamiera aj na najlepšie služby k hardvéru. Od 30. marca 2021 pridá Telekom do ponuky ďalšie dva benefity: kupón na príslušenstvo či rýchlejšie opravy.

Kupón na ochranný obal či iné príslušenstvo

Ak si zákazník kúpi v Telekome nový hardvér, získa voucher v hodnote 13 €. Takto si môže zákazník zadovážiť napríklad ochranný obal úplne bezplatne v tejto hodnote kupónu a získať darček k smartfónu. Vďaka kúpe v Telekome získa zákazník nielen nový telefón, ale aj príslušenstvo, ideálne pre lepšiu ochranu nového prístroja.

Zákazník dostane kupón na príslušenstvo priamo do Telekom aplikácie a môže ho využiť na našej predajni.

Oprava smartfónu do 15 dní

Druhou novinkou je kratšia oprava telefónu. Ambíciou Telekomu je, aby sa zákazník dostal ku svojmu smartfónu pri poškodení čo najskôr, a preto prichádza s opravou do 15 dní. Pokiaľ nebude možné opraviť telefón v tomto čase, dostane zákazník od Telekomu kupón na príslušenstvo za 13 €.

Stále platí výhodnejšia ponuka pre verných zákazníkov

Stabilnou súčasťou ponuky je lepší cenník hardvéru pre našich verných zákazníkov. Akcia platí už od vianočnej ponuky pre paušály, Mobilný internet či pevné služby, ktoré si zákazník predlžuje. Vďaka vernosti získa zákazník zľavu na hardvér až do výšky 30 €.
Naďalej platí pre zákazníkov aj web zľava pri kúpe hardvéru vo výške 20 €.