Print this page

IKEA otvorí 19. apríla, pozrite sa, za akých podmienok a kde zistíte, kedy je najbezepčnejšie prísť Foto: Ikea

Obchodný dom IKEA Bratislava opäť otvorí v pondelok 19. apríla svoje brány, pričom počet návštevníkov bude regulovaný na maximálne 1 400 návštevníkov v jednom čase. Nákupy budú aj naďalej podliehať prísnym hygienickým opatreniam. Zákazníci si zároveň budú môcť skontrolovať naplnenosť obchodného domu IKEA na webstránke IKEA.sk a naplánovať tak svoju návštevu ešte bezpečnejšie.

Ostatné služby IKEA ako Klikni a vyzdvihni, Klikni a dovezieme a montážne služby, rovnako ako služby plánovacieho štúdia priamo v obchodnom dome, ktorá bude na objednávku, sú naďalej k dispozícii všetkým zákazníkom. V záujme zachovania bezpečnosti IKEA žiada zákazníkov, aby navštívili obchodný dom IKEA iba za účelom nákupu, a pokiaľ je to možné, sami.

Obchodný dom IKEA bol zatvorený od 19. decembra 2020, teda presne štyri mesiace. "Sme nesmierne šťastní, že môžeme opäť privítať našich zákazníkov, no jedným dychom musím povedať, že bezpečnosť zákazníkov a našich zamestnancov je pre IKEA najdôležitejšia,” hovorí Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava. "Počas týchto štyroch mesiacov sme urobili v našom obchodnom dome veľký kus práce. Okrem presmerovania nášho úsilia na vybavovanie ohromného množstva online objednávok sme pre našich zákazníkov pripravili novinku v podobe Circular Hubu, kde dávame výrobkom IKEA druhú šancu na spokojný a užitočný život. Zákazníci si tu nájdu komponenty pre výrobky IKEA, ktoré im doma chýbajú, inšpirácie na predĺženie životnosti nábytku, a zároveň nábytok z druhej ruky, ktorému môžete dať nový domov.“

Zatvorené zatiaľ ostávajú detský kútik Småland, kaviareň a reštaurácia. Zákazníci si však svoje obľúbené mäsové či bezmäsité guľôčky HUVUDROLL budú môcť zobrať so sebou z bistra pri pokladniach. Ikonické guľôčky budú navyše iba v pondelok 19. apríla za špeciálnu cenu! K dispozícii bude aj Švédsky obchod s potravinami.

S cieľom zabezpečiť zodpovedné a bezpečné nákupné prostredie žiada IKEA svojich zákazníkov, aby:

• navštevovali obchod iba v prípade potreby a ak je to možné, prichádzali do obchodu sami
• udržiavali vzdialenosť 2 metre od seba
• dbali na hygienické zásady: používali dezinfekčné prostriedky na ruky
• respiátor nosili správne: zakrývajúc ústa aj nos
• počkali s vrátením produktu. Ak sa končí záruka v období, kedy bol obchdoný dom zatvorený, je automaticky záruka predĺžená do 31. mája.

IKEA sa chce vopred poďakovať všetkým zákazníkom za spoluprácu a pochopenie. Sledujte naše webové stránky IKEA.sk a sociálne médiá, kde nájdete aktuálne informácie a často kladené otázky.