Print this page

Lidl: Ako získať hrnčeky Harry Potter a postavičky The Wizarding World (FOTO)?

Objav čarodejnícky svet v Lidli. Za každých 20 € nákupu v Lidli získaš 1 balíček s kúzelnou skladacou postavičkou z kolekcie The Wizarding World zadarmo. Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka, ktorá ti pomôže dostať sa k hrnčeku.

Akcia prebieha od 03.10.2022 do vyčerpania zásob vo všetkých predajniach Lidl nachádzajúcich sa na území Slovenskej republiky.

Každý zákazník predajne Lidl, ktorý si v čase konania akcie zakúpi tovar v hodnote minimálne 20 € vrátane DPH, obdrží pri pokladnici 1 balenie s Kúzelnou skladacou postavičkou The Wizarding World. Vo vnútri balenia je ukrytá nálepka. To znamená, že pri hodnote nákupu od 20,00 € obdrží zákazník 1 postavičku s nálepkou; pri hodnote nákupu od 40,00 € obdrží 2 postavičky s nálepkou atď. Nálepky zákazník nalepí na kupón, ktorý obdrží taktiež pri pokladnici.


Každý zákazník, ktorý nazbiera 5 nálepiek, nalepí ich na kupón a zaplatí pri pokladnici v predajni Lidl doplatok vo výške 3,99 € získa v čase konania akcie výmenou za riadne vyplnený kupón s 5-timi nálepkami a doplatok v predajniach Lidl jeden zo štyroch Harry Potter hrnčekov podľa vlastného výberu a podľa dostupnosti jednotlivých druhov Harry Potter hrnčekov. K dispozícii sú dva druhy Harry Potter hrnčekov svietiacich v tme a dva druhy Harry Potter hrnčekov reagujúcich na teplo za doplatok 3,99 €.

Aj bez nákupu je možné postavičku Harry Potter s nálepkou získať a 0,49 € a hrnčeky svietiace v tme a reagujúce na teplo za 12,99 €.