Print this page

Verejnosť rozhodla: Najlepšiu mobilnú aplikáciu a najlepšie online funkcie do vrecka má VšZP

Všeobecná zdravotná poisťovňa potvrdila svoju povesť modernej a digitálnej spoločnosti. Neustále zlepšovanie mobilnej aplikácie pre našich poistencov prinieslo VšZP prestížne ocenenie v ankete SmartPoisťovňa 2022, kde získala Cenu sympatie.

Najväčšia zdravotná poisťovňa sa tak stala podľa verejnosti najatraktívnejšou zdravotnou poisťovňou na trhu z pohľadu smart a online funkcionalít. „Veľmi nás teší, že neustále rozširovanie funkcionalít mobilnej aplikácie VšZP naši klienti oceňujú a pomáhajú im tak v bežnom živote. Takéto ocenenie je pre nás veľkým zadosťučinením, ale tiež záväzkom, ktorý nás motivuje udržať si tempo v snahe digitalizovať a inovovať služby pre poistencov,“ uviedol na margo ocenenia generálny riaditeľ VšZP Richard Strapko.

VšZP v ankete dostala najväčší počet hlasov pri otázke, ktorá poisťovňa podľa vás ponúka najlepšie online funkcie do vrecka a pri otázke – mobilná aplikácia ktorej poisťovne je podľa vás najlepšia? Viac ako 4 600 hlasujúcich od 29. augusta do 31. októbra 2022 rozhodlo o tom, že je ňou práve aplikácia VšZP. „Ide o kategóriu, ktorá je založená výlučne na hlasoch verejnosti,“ približuje Miroslav Schwamberg, zástupca šéfredaktora portálu mojandroid.sk, ktorý anketu realizoval.

„Práve ocenenie širokej verejnosti je pre nás signálom, že naša práca má zmysel. To, že ľudia vnímajú zmenu VšZP, jej prerod na modernú spoločnosť, ktorá udáva trendy v zdravotnom poistení, že sa im páčia naše služby, možnosti mobilnej aplikácie, ktorú neustále vylepšujeme je tou najhodnotnejšou odmenou pre všetkých mojich kolegov, ktorí na tom nepretržite pracujú,“ dodáva generálny riaditeľ VšZP Richard Strapko.

Tento rok sa v ankete SmartPoisťovňa 2022 vyhodnocovali výsledky v piatich kategóriách: Zdravotná Smart Poisťovňa 2022, Komerčná Smart Poisťovňa 2022, Mobilná aplikácia zdravotnej poisťovne 2022, Mobilná aplikácia komerčnej poisťovne 2022 a Cena sympatie Smart Poisťovňa 2022.

Mobilná aplikácia VšZP umožňuje manažovanie zdravia celej rodiny a len tento rok priniesla viacero noviniek. To umožnilo používateľom efektívnejší a jednoduchší prístup k informáciám o zdraví. Vďaka svojej užitočnosti a jednoduchému ovládaniu patrí aplikácia už dva roky po sebe medzi najsťahovanejšie mobilné aplikácie na Slovensku. V rebríčku, ktorý každý mesiac zverejňuje portál mojandroid.sk sa pravidelne umiestňuje medzi desiatku najsťahovanejších.