Za nákup v Lidli môžte získať rozprávkovú knihu. Prinášame podrobnosti

Nikdy úplne nestratia svoje čaro, radi sa k nim vraciame a čerpáme z nich aj v dospelosti. Dobré rozprávky, ktoré skutočne víťazia nad zlom, sú späť!

Aktuálne môžete exkluzívne v Lidli získať k svojim nákupom aj milý darček, jednu z troch klasických slovenských rozprávok. Za každých 25 € hodnoty nákupu si môžete zakúpiť jednu z troch knižných rozprávok – Rovnako pekný pár; Pamodaj šťastia lavička; Kráľ času – za symbolické 1,99 €. Vo vnútri knižiek sa nachádzajú QR kódy, po naskenovaní ktorých sa čitatelia stanú súčasťou rozprávkového sveta a zažijú tak ešte viac dobrodružstva.

Doteraz vydával Lidl rozprávky na CD, teraz ponúka Dobré rozprávky ako knižky s ilustráciami talentovanej Tiny Minor. Čo sa nezmenilo, je charitatívny rozmer celého projektu. Celý výnos z predaja rozprávok opäť poputuje na kúpu život zachraňujúcich prístrojov, tentoraz pre Detské kardiocentrum. V predošlých piatich ročníkoch venoval Lidl dôležité prístroje všetkým novorodeneckým pracoviskám na Slovensku, ktoré umožňujú bezplatný pôrod. Celková doteraz poskytnutá pomoc vďaka Dobrým rozprávkam presiahla hodnotu 5 500 000 €.

Ponuka platí od pondelka 29. mája v každej zo 163 predajní Lidl na Slovensku, je však časovo obmedzená. Ponáhľajte sa, aby ste aj vy získali jedinečné knižky, ktoré pomáhajú malým pacientom.

„Som veľmi rada, že deti s chorými srdiečkami a ďalšími kardiovaskulárnymi chorobami budú vyšetrované a liečené ďalšími modernými prístrojmi, tentoraz od spoločnosti Lidl,“ uviedla MUDr. Viera Illíková, PhD., primárka Oddelenia arytmií a kardiostimulácie Detského kardiocentra, pracoviska Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb, a.s. Detské kardiocentrum je jediným špecializovaným pracoviskom na Slovensku, ktoré poskytuje vysoko špecializované výkony na srdci a cievach u detí s vrodenými a získanými chorobami srdca a ciev. Vďaka Lidlu a jeho zákazníkom môže teraz získať dôležité prístrojové vybavenie. „Špičkové prístroje prinesú obrovský benefit malým pacientom, aj zdravotníkom. Sú špecializované na vyšetrenia srdca. Prístroje skvalitnia diagnostiku a liečbu pacientov, ročne ich vieme použiť na vyšetrenie a liečbu 400 až 500 detských pacientov. Vopred ďakujeme za podporu, ktorú si v týchto neľahkých časoch veľmi vážime,“ dodala primárka Illíková.