Deň otvorených dverí TV Markíza s Cuky a Luky sa blíži. Aký bude program a doprava?

Deň otvorených dverí TV Markíza s Cuky a Luky sa blíži. Aký bude program a doprava?

Deň otvorených dverí  DOD Markíza bude poslednú augustovú sobotu.

Dvere najsledovanejšej televízie na Slovensku sa otvoria v sobotu 22. augusta o 8.00 h.

Ste fanúšikmi Búrlivého vína? Tešte sa na autogramiádu známych hercov. Určite prídu aj hviezdy z Kredencu a Hornej Dolnej. Obľúbený komediálny seriál, ktorého druhú sériu uvidíte na obrazovkách už čoskoro, bude mať samostatný stánok.

Okrem autogramiády známych tvárí z obrazovky a prehliadky televíznych štúdií, ktoré budú otvorené od 8.30 h, sa pripravte na množstvo zaujímavých súťaží.

Hlavné pódium bude hostiť interpretov zvučných mien. Zahrá IMT Smile, víťaz SuperStar Peter Cmorik, roztancuje vás Dara Rolins, príde aj Peter Nagy, Peter Bič Projekt, spievať bude aj Monika Bagárová, Martin Harich, ale aj Igor Kmeťo, finalisti SuperStar a mnohí ďalší. K dispozícii bude aj detský kútik.

Doprava počas Dňa otvorených dverí

Hlavné parkovisko pre hostí bude v areáli Bory Mall, odkiaľ bude pre všetkých grátis zabezpečená kyvadlová doprava. Zastávky autobusov neprehliadnete. Budú označené našim logom, rovnako aj autobusy, ktoré pôjdu každých 15 minút. (Pozrite si mapu na konci článku.)

Na trase Hlavná stanica - TV Markíza a naopak bude premávať autobus číslo 37, a to v čase od 8.12 h do 17.43 h v 20-minútových intervaloch. Informácie a pomoc vám radi poskytnú naše hostesky.

Tí, ktorí budú cestovať zo Záhoria, budú môcť zaparkovať na poli neďaleko televízie. Parkoviská budú zabezpečené službou, dopravu pomôže riadiť polícia.