Print this page

McDonald´s bude mať v ponuke oštiepok

Oslavy 20. výročia McDonald´s na Slovensku naberajú na obrátkach. Na scénu prichádza veľkolepý Maestro Oštiepok. Novinku, pripravenú špeciálne pre slovenského zákazníka, ochutnáme už 28. septembra, kedy bude zaradená do ponuky reštaurácií McDonald´s.

Nový sendvič Maestro Oštiepok vyniká unikátnym prepojením chutí. Hlavnú úlohu v ňom zohráva tradičný slovenský syr oštiepok, ktorý v kombinácii s chrumkavou žemľou, šťavnatými plátkami hovädzieho mäsa a slaniny, doplnený o vynikajúcu majonézovo citrónovú omáčku, plátky čerstvej paradajky, krúžky cibule a list šalátu rozospieva chuťové poháriky pravých lokálpatriotov. Vynikajúco sa k nemu hodia Farmárske zemiakové hranolčeky s omáčkou De Luxe s pažítkou. No pre všetkých, ktorí by sa rozkrájali pre Slovensko, sa rozkrájal oštiepok aj do samostatnej ponuky, ideálnej ako doplnok navyše k menu. V balení zákazníci dostanú tri kúsky fritovaného údeného oštiepku.

„Novinka Maestro Oštiepok je našim poďakovaním za vernosť slovenských zákazníkov, ktorí milujú Slovensko rovnako ako my. Preto sme pri príprave špeciálnej edície volili vyslovene tradičnú slovenskú surovinu – syr oštiepok, ktorá vynikajúco chutí a Slováci sú na ňu hrdí," hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka PR a komunikácie McDonald´s pre Českú republiku a Slovensko. Údený oštiepok pochádza výhradne od slovenského dodávateľa spoločnosti Liptov z Liptovského Mikuláša.

Oslava 20. výročia McDonald´s na Slovensku sa začali už 1. septembra 2015 spustením narodeninovej kampane a televízneho spotu The Big Mac Theory – 20 rokov najchutnejších zážitkov. Vyvrcholia 13. októbra, kedy pred dvadsiatimi rokmi otvoril McDonald´s svoju prvú slovenskú reštauráciu v Banskej Bystrici.