Abonentky SND lámu rekordy predaja. Máte už tú svoju?

Abonentky SND lámu rekordy predaja. Máte už tú svoju? Foto: SND/B. Konečný

Tomu, že abonentné balíčky SND sú medzi divákmi čoraz viac obľúbenejšie nasvedčuje aj fakt, že sa tržby za ich predaj oproti minulému roku zvýšili o sumu 27 612 eur.

Zatiaľ čo v tomto období sa minuloročne tržby za predaj pohybovali na sume 39 605 eur, tento rok sme zaznamenali nárast, ktorý sa ku dnešnému dňu vyšplhal až na 67 217 eur.

Patríte medzi verných fanúšikov Slovenského národného divadla? Nezabudnite, že aj vy máte ešte stále možnosť zakúpiť si divácky obľúbené Abonentky. Ponuka totiž trvá až do 31. júla 2016. Kúpou Abonentky získate:

• Úsporu financií v porovnaní s kúpou vstupeniek na jednotlivé predstavenia
• Svoje obľúbené sedadlo na celú sezónu
• Ročenku SND zadarmo

Prvá z noviniek je určená divákom, ktorí preferujú slobodu vlastného výberu. Balíček To, čo mám rád ponúka divákom možnosť vyskladať si predstavenia z vybraných titulov Činohry, Opery a Baletu SND podľa vlastného vkusu. Druhou z noviniek je balíček Vyrobené na Slovensku zahŕňajúci tvorbu slovenských autorov, ktorých diela rezonovali v slovenskej spoločnosti nielen v minulosti. Balíček Osudové ženy venovaný literárnym hrdinkám svetovej literatúry odhaľuje ženský svet plný lásky, vášne, bolesti a straty, ktorá odhaľuje zákutia a labyrinty psychiky nežnejšieho pohlavia.

Ak patríte medzi divákov, ktorí uprednostňujú komornejšiu divadelnú atmosféru Modrého salónu SND, odporúčame vám balíčky s názvom Poézia v Modrom a Kontroverzný salón. V rámci tejto ponuky si diváci môžu vybrať medzi tematicky netradičnými inscenáciami doplnenými podmanivou hudbou, či inscenáciami napísanými na telo herca, ktoré zahŕňajú kontroverzné témy venované kontroverzným osobnostiam. Poslednou abonentnou novinkou je balíček Antitotal, ktorý prináša netradičnú vzdelávaciu cestu medzi dejepisom, osobnosťami a historickými súvislosťami, pohľad na prisluhovanie režimom významnými umelcami a na ich osudy. Od fungovania jednotlivých režimov až k apokalyptickému chaosu

Okrem noviniek si i túto sezónu môžete vybrať obľúbený balíček Novinky činohry, ktorý obsahuje osem slovenských premiér pôvodných titulov z dielne významných slovenských i svetových režisérov. Divákov so zmyslom pre humor poteší Komediálny balíček obsahujúci repertoárové stálice, či premiérové novinky Činohry a Opery SND z pier majstrov divadelnej komiky.

Komické opery, dramatické opusy, baletná klasika, či vzrušujúca tanečná moderna – aj to nájdete v balíčku Premiéry opery a baletu, ktorý vám zaručí neopakovateľnú premiérovú atmosféru.

Ak patríte medzi tých, ktorí obľubujú veľkolepé diela konkrétnych autorov, balíčky Verdi a Mozart sú práve pre vás. V rámci týchto balíčkov vám ponúkame najdramatickejšie opery talianskeho skladateľa Giuseppe Verdiho a rozmanitý a pestrý výber diel klavírneho génia Wolfganga Amadea Mozarta.

Fanúšikovia Baletu SND sa môžu tešiť na balíček Perly klasického baletu, ktorý zahŕňa obľúbené baletné tituly od klasiky až po modernu plné pôsobivých choreografií a profesionálnych tanečných výkonov. Ani tento rok SND nezabudlo na tých najmenších divákov, ktorým je venovaný balíček Rozprávkové tajomstvá plný čarovných bytostí, ktoré dopomôžu detskému divákovi k pochopeniu fungovania dobra a zla v kontexte čarovného sveta divadelného umenia.

Abonentky si môžete kúpiť v pokladniciach SND do 31. júla 2016. Pokiaľ máte otázky, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle 02/204 72 296 alebo na e-maile: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Abonentky si môžete objednať aj na tomto linku - http://bit.ly/28XUmZY