Print this page

Sesterské firmy SWAN a SWAN Mobile prichádzajú s jednotnými názvami produktov TO

SWAN rebranduje líniu produktov pevného LTE internetu pre domácnosti.

Telekomunikačný operátor SWAN sa premenovaním produktov pevného LTE internetu prihlásil k filozofii Doby dátovej, s ktorou prišla sesterská firma SWAN Mobile prevádzkujúca mobilného operátora 4ka. Od začiatku týždňa SWAN ponúka svojim zákazníkom TO.doma, kým SWAN Mobile predstavil verejnosti nový dátový balík TO.10.

„Spoločnosti SWAN, a.s., a SWAN Mobile, a.s., spája nielen spoločná minulosť, keďže kedysi tvorili jednu firmu, ale aj rovnaká filozofia a hodnoty. Chceme našim zákazníkom prinášať dátové produkty za výhodné ceny, či už ide o telekomunikačné služby pre domácnosti alebo o produkty mobilného operátora. TO. znamená total online a je to nová spoločná línia, ktorú chceme budovať naprieč oboma spoločnosťami a zákazníkovi tak ponúknuť čo najlepší mix služieb podľa jeho potrieb," vysvetľuje Martin Mosný, ktorý stojí na čele oboch spoločností ako ich výkonný riaditeľ.

Produkty pevného LTE internetu sa tešia obľube u stoviek zákazníkov v desiatkach miest na Slovensku. SWAN už dávnejšie avizoval, že jeho ambíciou je pokryť touto technológiou do konca roka každé okresné mesto. Výhodou TO.doma je, že dostáva kvalitný vysokorýchlostný internet aj do oblastí, kde napríklad nie sú dostupné optické káble.

SWAN ponúka tri rôzne alternatívy služby. TO.doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbit/s, no atraktívna je najmä výhodnou cenou, iba 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje kvalitný internet za cenu 14,99 € a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25/2 Mbit/s. Náročnejším klientom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť kvalitný WiFi router už za 1 euro.

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456, voľba 1. Produkt si môžu zákazníci kúpiť na predajných miestach SWANu alebo objednať prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.