Print this page

JOJ odštartovala Česko Slovensko má talent na vlastnú päsť

Prima a JOJ mali spoločne natáčať štvrtú sériu Česko Slovensko má talent. Každá štartuje sama, dvere si ale nechávajú vzájomne otvorené.

 

 

 

Televízia JOJ vyhlásila štvrtý ročník súťaže Česko Slovensko má talent. Dnes spustila prihlasovanie do štvrtého ročníka, kde hľadá šikovných tanečníkov, iluzionistov, adrenalínové čísla. Víťaz tohto ročníka sa dostane do britskej verzie talentu: Britains Got Talent, vystúpi pred najprísnejším porotcom Simonom Cowellom a a získa peňažnú výhru.

Novinkou tohto ročníka je, že každý, kto niekoho odporúči a ten sa dostane až do finále, získa odmenu tri tisíc eur. Nie je podmienka, aby daný odporúčaný talent zvíťazil. Predcastingy sa rozbehnú o necelý mesiac:  20. apríla budú v Banskej Bystrici aj v Poprade, 21. apríla v Košiciach, 27. apríla v Komárne a Žiline a 18. mája v Bratislave.

Tento ročník je neobvyklý aj tým, že sú medzi JOJ a Primou, ktoré v minulosti spolu organizovali súťaž, nezhody. Podľa informácií Omédiách.com z prostredia televízie, stále nie je rozhodnuté či JOJ a Prima pôjdu do projektu spoločne.

Predcastingové kola sú už naplánované podľa informácií Omédiách.com aj v Českej republike. Ak sa televízie nedohodnú, každá bude robiť talentovú šou sama.