Print this page

Markíza má Oteckov, JOJ bude mať Som mama Foto: JOJ

Kým televízia Markíza sa pozerá na rodičovstvo v komediálnom seriály Oteckovia, JOJ sa pozrie na vzťah, trampoty mladého páru cez pohľad známej mamy.


Televízia JOJ onedlho prinesie nový seriál JOJ Som mama, inšpirovaný knihou Kristíny Farkašovej (dnes Tormovej). Seriál bude mať aj rovnaký názov ako kniha: Som mama a hlavnú postavu v nej stvárni autorka knihy Kristina Tormová.

Foto: JOJ

Kniha Som mama, ktorú písala herečka v čase, keď sa jej narodili dvojičky Ela a Matilda, prináša úsmevný pohľad na starosti a radosti ženy, ktorá si musí poradiť s materstvom. Kniha patrí medzi najpredávanejšie ale aj najdiskutovanejšie knihy posledných rokov.

„Seriál Som mama má ambíciu pretaviť jedinečného ducha a atmosféru autorkiných kníh do vizuálnej podoby, keďže aj nimi sa voľne inšpiroval,“ píše JOJ.

V komediálnom seriáli sa diváci viac dozvedia o strastiach a slastiach partnerského života a nástrahách tehotenstva.

Foto: JOJ

Ústrednú dvojicu v seriáli si zahrajú Kristína Tormová a Jiří Havelka. Ďalšie postavy stvárnia Zuzana Kanócz, Daniela Šencová, Štefan Martinovič, Boris Farkaš, Anna Šišková, Henrieta Mičkovicová, Ján Dobrík, Zuzana Tlučková, Michaela Čobejová či Ady Hajdu.

Foto: JOJ

O čom bude seriál?

Tina a Robo si musia zvyknúť na spoločné bývanie, zoznámiť rodičov, zvládnuť finančné náklady, nápor materských fór a rôznych trendov, prípravu na pôrod, ale aj otázku, akú veľkú úlohu má hrať otec vo výchove detí a či sa žena musí vzdať svojej kariéry. Dej doplnia Tinine bujaré predstavy, ktoré divákom umožnia vidieť realitu očami ženy s bohatou fantáziou. Všetko pospája monológ Tiny, ktorá bude s nezameniteľným humorom a nadhľadom glosovať preberané témy.