Print this page

Smer, ktorý nepustil Zlaticu Kušnírovú na oslavy MDŽ, obviňuje hyenistické médiá (VIDEO) Reprofoto Markíza

 Strana Smer dnes pokračovala v Prešove v šnúre straníckych osláv MDŽ. Do športovej haly v Prešove sa vybrala aj Zlatica Kušnírová, matka zavraždenej archeologičky Martiny Kušnírovej.

 

Chcela ísť za Robertom Ficom, aby mu vrátila kvety, ktoré od neho dostala na akcii pred rokmi. "Som dlžná svojej dcére a chcem mu vrátiť tie kvety, ktoré mi pred štyrmi rokmi dal. Zlyhala som, nemala som tam byť, zlákal ma program, tak ako teraz tieto ženičky a dcéra mi to vytkla vtedy. Teraz mu ich idem vrátiť, pokropenú krvou a slzami," povedala podľa televízie Markíza Zlatica Kušnírová.

Do haly ju ale nepustili, vraj nemala pozvánku. Mnohých iných ľudí púšťali aj bez pozvánky. Pani Kušnírová nechala kyticu pred vchodom.

Foto: Smer

 

Podobné gesto pred rokmi urobila Anna Remiášová, ktorá po smrti svojho syna Róberta Remiáša udrela na straníckom mítingu Vladimíra Mečiara kyticou z hrobu svojho zavraždeného syna.

Potom, ako o udalosti informovali viaceré médiá, reagovala strana Smer statusom na facebooku: „Pani Z. Kušnírovej neodopierame nárok na všetky prejavy emócií a smútku. Stratila najcennejšie čo mala a chápeme, v akej ťažkej situácii sa po smrti dcéry a budúceho zaťa ocitla,“ píše Smer.

„Principiálne však odmietame, aby bola táto tragická udalosť pod taktovkou hyenistických médií hrubo zneužívaná na politický boj proti strane SMER - SD. Dôrazne sa ohradzuje voči takýmto praktikám a odmieta akékoľvek spájanie vraždy novinára a jeho snúbenice so stranou SMER – SD,“ dodáva Smer.