Print this page

DIGI SLOVAKIA prichádza s eKonto a novými balíkmi služieb FOto: Digi Slovakia

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA v aktuálnej kampani prichádza s novinkou, zákazníckou službou – eKonto. V kampani promuje zvýšenie pokrytia, zvýhodnenie balíčkov televízie a internetu, DIGI GO.



Začiatkom roka sa spoločnosti DIGI SLOVAKIA podarilo rozšíriť pokrytie internetovej služby pre väčšinu slovenských domácností. „Sme radi, že vieme poskytnúť zákazníkom komfort kompletnej služby 2PLAY, a teda televíznej služby s internetom v jednom balíku. Verím, že zdokonalenie internetovej služby poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov,“ povedal Michal Mažár.

V novinke e Konte získajú zákazníci prehľad o svojich platbách, faktúrach. „Jednoducho si budú môcť skontrolovať svoje využívané služby a doobjednať doplnkové televízne balíčky z pohodlia domova,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Existujúci zákazníci počas obdobia od 1.3.2019 do 15.4.2019 majú možnosť sledovať programov HBO. „Stačí keď sa prihlásia cez eKonto, aktivujú si elektronickú faktúru a následne si zapnú balíček HBO. Noví zákazníci pri využití kampane s viazanosťou dostanú na 2 mesiace balíček HBO ako darček. V oboch prípadoch bude aktivácia HBO balíčka podmienená aktivitou v eKonte,“ píše spoločnosť.

Pri voľbe balíčka Premium v satelitnej televízii s využitím kampane dostanú zákazníci bonus vo forme 50% zľavy z ceny balíčka na prvé 3 mesiace. „Pokiaľ sa rozhodnú pre balíček 2PLAY, a teda k prémiovému televíznemu programu si zvolia aj internet, dostanú zľavu 6,80 eur z ceny balíčka po dobu troch mesiacov. Pre zákazníkov balíka Štandard má spoločnosť pripravený benefit ochutnávky balíka Premium na prvé dva mesiace viazanosti.“