Print this page

National Geographic videoknižnica pribudne v internetovej televízii Skylink Live TV Foto: FB National Geographic

National Geographic uvádza na český a slovenský trh úplne novú službu – videoknižnicu National Geographic, ktorá bude dostupná exkluzívne v internetovej televízii Skylink Live TV.

Nová videoknižnica National Geographic ponúkne divákom ocenené populárno-náučné programy. Zákazníci Skylinku tak získajú ako prví v Českej republike a na Slovensku prístup k VOD kolekcii, obsahujúcej tie najlepšie programy National Geographic a National Geographic Wild, medzi ktorými nebudú chýbať ucelené seriálové série aj jednotlivé snímky, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

"Teší ma, že bude naša internetová televízia Skylink Live TV obohatená o tak zaujímavý obsah. Dokumentárne programy patria dlhodobo k divácky veľmi obľúbeným, preto som rád, že videoknižnicu National Geographic ponúkame ako prvý na trhu. Vyskúšať si ju naviac budú môcť od 15. apríla do 15. mája všetci naši zákazníci bez ohľadu na predplatený programový balíček,“ dodáva Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group.

„Sme nesmierne radi, že práve v spolupráci s platformou Skylink, sa podarilo zaistiť divákom v Českej republike a na Slovensku túto skvelú príležitosť vidieť jedinečné dokumenty National Geographic inde ako v bežnom televíznom vysielaní, a to prostredníctvom novej služby National Geographic videoknižnica,“ hovorí Marlena Pasowski, riaditeľka pobočky, stredná Európa.