Print this page

Novou moderátorkou RTVS bude Veronika Cifrová Ostrihoňová Foto: Facebook Veronika Cifrová Ostrihoňová

Ženská panelová diskusná relácia Silná zostava dostane už čoskoro novú podobu. RTVS po takmer ročnej prestávke pripravuje nakrúcanie relácie s viacerými zmenami. Novou moderátorkou bude Veronika Cifrová Ostrihoňová.

„Ďakujem RTVS za túto príležitosť a ponuku. Veľmi sa teším na nakrúcanie Silnej zostavy, bude to pre mňa úplne nová a verím, že obohacujúca skúsenosť. Teším sa na rôzne zaujímavé témy, ktoré spolu s hosťami v štúdiu otvoríme a budeme o nich diskutovať,“ hovorí nová moderátorka relácie. Cifrová Ostrihoňová bola redaktorkou spravodajstva televízie Markíza a má vlastnú talkšou.

Reláciu Silná zostava vysielala RTVS do marca minulého roka, keď ju vedenie stoplo a oznámilo, že relácia potrebuje zmeny. Moderátorka Oľga Baková spoluprácu s RTVS vtedy ukončila.

Podobne ako niekdajšia Silná zostava aj jej nová podoba bude rozoberať aktuálne témy, ktoré hýbu Slovenskom, ale aj slabé miesta v našej spoločnosti pohľadom žien. Pravidelnou súčasťou relácie budú aj panelistky z rôznych oblastí spoločnosti - expertky v danej profesii, znalkyne spoločnosti z humanitného odboru, komentátorky, blogerky, zástupkyne rôznych vekových skupín, stand up komičky či hostky s osobným príbehom, zážitkom či skúsenosťou súvisiacou s danou témou.

Odporúčame aj: Silnú zostavu v RTVS stopli. O interrupciách a právach žien sa v RTVS debatuje bez žien

Relácia sa bude vysielať každý štvrtok od 4. marca večer po šou Zlaté časy.

Novým prvkom bude aj stála hostka v podaní herečky a komičky Simony Salátovej, ktorá prinesie na rôzne témy a situácie aj úsmevný pohľad. „Na moju novú úlohu v Silnej zostave sa veľmi teším. Spája to, čo milujem, a to je vyjadriť svoje názory a nebáť sa pritom byť sama sebou. Verím, že do relácie prinesiem humor a nadhľad a na oplátku sa zase ja naučím niečo nové v rôznych oblastiach,“ povedala nová stála hostka.

Základný tvorivý tím relácie tvoria okrem Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a Simony Salátovej aj dramaturgička RTVS Martina Kubániová, režisérkou relácie je Andrea Horečná a námet, scenár a odbornú spoluprácu zastrešuje Ľubica Stanek.