Print this page

S novou moderátorkou prichádza do Silnej zostavy aj komička (VIDEO) Foto: RTVS

Ma obrazovku RTVS sa po roku vracia ženská diskusná relácia Silná zostava.

Relácia v novom prevedení bude mať premiéru 4. marca. Novou moderátorkou bude Veronika Cifrová Ostrihoňová, ktorá nahradí Oľgu Bakovú.

Novou tvárou bude aj komička Simona Salátová, ktorá bude od marca stálou súčasťou Silnej zostavy.

Odporúčame aj: Silnú zostavu v RTVS stopli. O interrupciách a právach žien sa v RTVS debatuje bez žien

"RTVS sa rozhodla zaradiť diskusnú reláciu opäť do vysielania, a to v novom šate. O ženách, za ženy a nielen pre ženy. Práve Simona bude vnášať do diskusií nadhľad a akurátnu dávku humoru, ktorý je niekedy aj pri riešení vážnych problémov mimoriadne dôležitý. Diváci sa môžu tešiť na aktuálne a neraz aj pálčivé témy, ktoré hýbu nielen svetom žien, ale často sa o nich (ne)hovorí aj v rodinách či v spoločnosti," píše pri relácii RTVS.

„Ďakujem RTVS za túto príležitosť a ponuku. Veľmi sa teším na nakrúcanie Silnej zostavy, bude to pre mňa úplne nová a verím, že obohacujúca skúsenosť. Teším sa na rôzne zaujímavé témy, ktoré spolu s hosťami v štúdiu otvoríme a budeme o nich diskutovať,“ hovorí nová moderátorka relácie. Cifrová Ostrihoňová bola redaktorkou spravodajstva televízie Markíza a má vlastnú talkšou.

Reláciu Silná zostava vysielala RTVS do marca minulého roka, keď ju vedenie stoplo a oznámilo, že relácia potrebuje zmeny. Moderátorka Oľga Baková spoluprácu s RTVS vtedy ukončila.

Základný tvorivý tím relácie tvoria okrem Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a Simony Salátovej aj dramaturgička RTVS Martina Kubániová, režisérkou relácie je Andrea Horečná a námet, scenár a odbornú spoluprácu zastrešuje Ľubica Stanek.

Silná zostava sa bude vysielať od 4. marca vždy vo štvrtok o 21:35 na Jednotke.