Print this page

Moderátorovi TA3 Norovi Dolinskému prišlo v živom vysielaní zle (FOTO) Reprofoto TA3

Počas diskusnej politickej relácie TA3 pomáhali politici moderátorovi.

Televízia TA3, tak ako každú nedeľu, dnes vysielala diskusnú politickú reláciu V politike. Do relácie prišli debatovať parlamentní poslanci Jana Bittó Cigániková, Matúš Šutaj Eštok, Juraj Krúpa, Ľuboš Blaha a Tomáš Taraba.

Po pár minútach od začiatku relácie bolo zrejmé, že moderátor Noro Dolinský sa necíti dobre - otázky dával potichšie, stál neisto až postupne prestával reagovať. Vyzeralo, že odpadne. Politici si to všimli, začali mu pomáhať - priniesli mu vodu, stoličku, TA3 prerušila vysielanie a vysielala náhradný program.

Reprofoto TA3

Po cca 12 minútach TA3 v relácii pokračovala, vrátil sa aj moderátor Dolinský, namiesto respirátora mal rúško a moderoval reláciu ďalej.

Reprofoto TA3

Po približne pol hodine mu prišlo opäť zle - sadol si na stoličku, dal si dole rúško, aby sa mu ľahšie dýchalo, ospravedlnil sa za indispozíciu a oznámil, že reláciu musí predčasne ukončiť, pričom sa mu ťažšie artikulovalo. Relácia trvá zvyčajne až dve hodiny.

Aktualizácia o vyjadrenie vedenia TA3: "Norovi Dolinskému prišlo počas vysielania nevoľno, preto sme prerušili diskusiu naživo. Avšak veríme, ze išlo len o krátku indispozíciu, keďže sa rozhodol, ze po prestávke sa vráti k moderovaniu relácie. Veľmi oceňujeme jeho profesionálny prístup."

""Chcem všetkým, ktorí ste ma podporili, úprimne a zo srdca poďakovať za podporu a všetky priania, ale aj duchaprítomným poslancom Národnej rady, ktorí ma v poslednej sekunde zachránili pred stratou vedomia. Už je to lepšie! Vážim si to a veľmi veľmi ďakujem!" napísal v nedeľu popoludní na sociálnej sieti moderátor.