Print this page

SledovaniTV prináša nové tematické balíčky

SledovaniTV v Česku i na Slovensku (kde pôsobí pod značkou SledovanieTV) rozširuje portfólio tematických balíčkov. Reaguje tak na dlhodobý dopyt zákazníkov po tematických balíčkoch zameraných na detské a dokumentárne kanály.

V partnerských sieťach sú už dlhodobo oba balíčky k dispozícii pod názvami Doku a Detský. Nové balíčky sú dostupné len pre OTT zákazníkov (teda pre zákazníkov mimo partnerskej siete).

Balíček Dokumentární / Dokumentárny je rovnaký v oboch štátoch a obsahuje 10 kanálov: Love Nature, History Channel, National Geographic HD, National Geographic Wild, DocuBox, Fishing & Hunting, Travel XP, Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature. Cena v Česku je 109 Sk, na Slovensku 3,99 €.

Balíček Pre deti je v každom štáte trochu iný. Základom je 5 kanálov, ktoré sú v oboch štátoch rovnaké: Nickelodeon, Nick Jr, Baby TV, Cartoon Network HD, Boomerang. V Česku sú v ňom navyše kanály Disney Channel a Disney Jr, celkom teda balík obsahuje 7 kanálov. Na slovenskom je navyše kanál Jojka, balíček tak obsahuje 6 kanálov.

Rozdiel je spôsobený odlišnými právami k jednotlivým kanálom v každej krajine. Cena českého balíčka Pre deti je 79 Sk, slovenské balík je v predaji za 2,90 €.

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 160 televíznych kanálov a viac ako 50 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pozastaviť, pretáčať, služba umožňuje spätné prehrávanie v dĺžke až 7 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami i rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.
Aplikácia SledovaniTV je dostupná v mnohých rôznych zariadeniach. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televíziou od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a novo aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set-top-boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je tiež podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa v celej Európskej únii.
SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.