Print this page

Adela Vinczeová sa na východe Slovenska dala zaočkovať (FOTO) Ilustr. foto MZ SR

Medzi známe osobnosti, ktoré sa na sociálnych sieťach pochválili očkovaním, patrí už aj Adela Vinczeová. Presnejšie, manžel známej moderátorky dnes zverejnil fotografiu z Prešova, na ktorej je jeho manželka očkovaná vakcínou Astra Zeneca. Moderátor Markízy zároveň vysvetľuje, prečo šli na očkovanie práve do Prešova:

"Astra je tam. Sme na chate na Liptove, prišiel termín do Prešova, neváhala. Neváhajte ani vy. Ja stále čakám. Tomu, že je to moja babka, ktorú len sprevádzam, neuverili."

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Manželia Vinczeovci prekonali ochorenie COVID-19 koncom minulého roka. Pravdepodobne od moderátorky sa nakazil jej otec Jozef Banáš, ktorý pravidelne spochybňoval ochorenie aj pandemické opatrenia. V tejto súvislosti dvojica nahrala video, v ktorom popisovali otcove ochorenie.

"Kamaráti, prosím, venujte tri minúty svojich životov tomuto videu nakrútenému včera večer po tom, čo pozitívneho Adelkinho otca odviezla na Kramáre sanitka. Ukážte video vašej rodine, ktorá chystá veľké návštevy. Alebo ho pustite známym či kamarátom, ktorí stále neveria alebo pochybujú. Jeden z pochybovačov totiž leží od včera na kyslíku," napísal Vincze k videu.