TA3 bude mať novú talkshow, moderátorkou je bývalá športovkyňa a majiteľka beauty salónu (VIDEO)

TA3 bude mať novú talkshow, moderátorkou je bývalá športovkyňa a majiteľka beauty salónu (VIDEO) Foto: Archív M. Bernáthovej

Televízia TA3 v piatok odvysiela premiéru novej talkshow s názvom Klub TA3, ktorú bude vysielať v prime-time vždy v piatok večer.

Moderátorkou relácie bude bývalá československá juniorská reprezentantka v basketbale Mária Bernáthová, bývalá majiteľka beauty salónu v nákupnom centre. Ten po 15 rokoch zatvorila, aby sa začala venovať talkshow.

"Viac ako pätnásť rokov som pracovala v „beauty“ biznise, bola som majiteľkou exkluzívneho salónu a robila som aj „beauty“ mentorku. Venovala som sa tomu celkom intenzívne. Po čase mi to však prestalo dávať zmysel, pohybovať sa len v tejto oblasti, a preto som začala vymýšľať tie prvé rozhovory o tom, že chcem oslovovať svoje klientky, ktoré boli veľmi zaujímavé. Položila som im otázky, ktoré sa týkali krásy, ale z tej hlbšej strany."
Rozhovorom formou podcastou sa venuje posledné roky a zverejňuje ich na vlastnej stránke. Tie si všimlo vedenie TA3 a oslovilo ju na spoluprácu. "Oslovila ma pani Martináková a neskôr sme mali stretnutie aj s pani Dúbravskou. Veľmi si cením, že dali príležitosť mne, ako „neopozeranej“ osobe, a že ich môj obsah oslovil"," povedala Bernáthová v rozhovore pre TA3.

„V podcastoch rada filozofujem. Čo sa týka filozofovania v zmysle naozaj sa zamýšľať a dať príležitosť tej téme a hosťovi z viacerých uhlov pohľadu je to, čo ma baví,“ dodala bývalá basketbalistka.

Odporúčame aj: V minulosti mala na TA3 vlastnú talšou s názvom Klub 3 moderátorka Anna Ghannamová

Premiéra novej relácie bude v piatok 22. októbra 2021 o 20.00 hod. Medzi prvými hosťami Bernáthovej bude športová trénerka Natália Hejková či nigérijský kráľ Obonete S. Ubam, ktorý v súčasnosti žije v Španielsku. Moderátorka sa s ním bude rozprávať o jeho živote v Afrike a zachraňovaní svojho rodu.